Liedekerke 053 / 89 56 50 | Zottegem 09 / 396 45 90

Wij plaatsen uw nieuwe badkamer met zorg bij RS Badkamers

Wij plaatsen de nieuwe badkamer van uw dromen . Met hoogwaardige materialen, een gedetailleerde afwerking, een vaste offerte en een snelle montage, maar ook met tonnen expertise en ervaring in pacht. Zo is RS Badkamers al jaren koploper in het plaatsen van nieuwe badkamers over heel Oost-Vlaanderen.

Nieuwe badkamers plaatsen wij met professionele kennis en jarenlange ervaring

Een nieuwe badkamer plaatsen geeft u de ruimte om optimaal tot rust te komen. Genieten van comfort in een verouderde, versleten badkamer is immers niet evident, en daarom kiezen vele klanten voor het plaatsen van een nieuwe badkamer die van alle gemakken is voorzien. Een mooie inloopdouche, een moderne wastafel of een zalig ruim ligbad: wij plaatsen een nieuwe badkamer die helemaal naar uw wens is.

Nieuwe badkamer plaatsen met onze aantrekkelijke vaste formules?

Nieuwe badkamers plaatsen van kwaliteit is, met meer dan 10 jaar aan ervaring en kennis, een koud kunstje voor RS Badkamers. Zo hebben we al talloze schitterende badkamerrenovaties in de omgeving van Liedekerke, Aalst, Denderleeuw en Ninove op onze palmares staan. We luisteren daarbij altijd zorgvuldig naar de voorkeuren van de klant, en respecteren diens persoonlijke budget bij het opstellen van de vaste offerte. Zo bieden we maar liefst vier vaste formules aan om uit te kiezen. Deze garanderen elk de professionele demontering van uw oude badkamer en de plaatsing van uw nieuwe badkamer, maar verschillen onderling qua budget en afwerkingsgraad. We sommen ze graag voor u op.

  1. Light – Een vriendelijke prijs voor een goede, degelijke badkamer
  2. Essential – Hoge afwerkingsgraad en goede materialen voor een aangename badkamer
  3. Comfort – Een luxueuze badkamer met oog voor detail en excellente materialen
  4. Deluxe – Het beste van het beste wat betref badkamers. Volledig op maat.

Plaatsen wij uw nieuwe badkamer, dan kunt u de totale kostprijs daarvan dus volledig zelf en op voorhand bepalen. Een hele geruststelling, waarbij u nooit bang moet zijn dat er plots onvoorziene kosten opduiken.

De plaatsing van uw nieuwe badkamer gebeurt bij ons snel en vakkundig

Uw nieuwe badkamer plaatsen wij, eens u alle aspecten daarvan tot in het detail heeft uitgekozen en onze aantrekkelijke offerte heeft goedgekeurd. Indien nodig, verleggen we daarbij de leidingen en zelfs de elektriciteit. Desondanks is het plaatsen van een nieuwe badkamer bij RS Badkamers geen project waardoor uw huis weken in puin ligt. Wij voeren de afbraakwerken en de plaatsing van uw nieuwe badkamer namelijk binnen één week uit. We houden uw huis netjes en schoon, en houden u dagelijks op de hoogte van onze vorderingen. Ook kunt u via onze eigen app de vooruitgang van de plaatsing van uw nieuwe badkamer volgen, en wordt u ingelicht over de planning van de volgende dag. Zo kunt u al binnen 7 dagen genieten van uw gloednieuwe badkamer.

Zelf een nieuwe badkamer laten plaatsen? Wij zitten persoonlijk met je samen

Nieuwe badkamers plaatsen is waarvoor RS Badkamers bekend staat: van Erpe-Mere tot Zottegem en van Affligem tot Geraardsbergen en ver daarbuiten. Voor inspiratie of professioneel en oprecht advies kunt u altijd bij ons terecht. In Liedekerke, waar u een afspraak kunt maken op het nummer 053/89.56.50, of in Zottegem, waar u ons kunt bereiken via 093/96.45.90. Wij heten u van harte welkom en helpen u graag verder met de plaatsing van uw nieuwe badkamer.