Liedekerke 053 / 89 56 50 | Zottegem 09 / 396 45 90

Uw droombadkamer vindt u ongetwijfeld bij RS Badkamers

Een droombadkamer betekent voor de meesten een combinatie van comfortabele en luxueuze meubelen met een praktische inrichting en een prachtige afwerking. Dat klinkt bijna als een sprookje, of een project waar ongetwijfeld hoge kosten aan verbonden zijn. Dat is echter niet het geval wanneer u kiest voor een badkamer van RS Badkamers. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u een vaste en betaalbare prijs garanderen, zonder ooit in te boeten op de hoge kwaliteit van uw droombadkamer.

Een droombadkamer samenstellen in onze inspirerende showrooms

Uw droombadkamer begint vanzelfsprekend bij u en uw persoonlijke smaak. Voor we een gedetailleerde offerte voor u kunnen opmaken, is het dus belangrijk dat u weet wat u precies wilt. Heeft u wel een vaag idee van hoe de badkamer van uw dromen eruit ziet, maar kunt u nog geen concrete zaken benoemen? Wij nodigen u van harte uit in onze showrooms in Liedekerke en/of Zottegem, gelegen te Oost-Vlaanderen, om inspiratie op te doen. Of u nu in Aalst, Ninove, Erpe-Mere, Denderleeuw of ver daarbuiten woont: de toonzaal van RS Badkamers heeft wat wils voor iedereen.

Uw droombadkamer: hoe beginnen we eraan?

Een droom van een badkamer begint met andere woorden bij de (aartsmoeilijke) keuze tussen de verschillende mogelijkheden die wij te bieden hebben: wij presenteren onze badkameropstellingen in gezellige en huiselijke interieurs , zodat u een realistisch beeld kunt opdoen van hoe onze badkamers eruitzien, en hoe die van u eruit kan kòmen te zien. Een prachtige inloop- en regendouche, een heerlijk ruim ligbad, stijlvolle kranen, een dubbele wastafel, veel opbergruimte en een mooie betegeling zijn binnen handbereik met onze betaalbare formules, waarover hieronder meer.

Uw droombadkamer wordt werkelijkheid bij RS Badkamers

Uw droombadkamer uitgekozen? Dan kunnen wij beginnen met het maken van een concreet plan. Daarvoor zitten we persoonlijk met u samen en luisteren we uitgebreid naar uw wensen, voorkeuren en behoeften. Aan de hand daarvan geven we u professioneel en oprecht advies, zodat uw badkamer zowel mooi als praktisch ingericht is. We maken de som: wordt het een partiële renovatie of wenst u een geheel nieuwe badkamer? Welke graad van afwerking wenst u en wordt de badkamer helemaal betegeld of gedeeltelijk? Aan de hand van deze vragen en de antwoorden daarop, maken we een gedetailleerde offerte op voor uw bathroom of dreams.

Een droombadkamer aan een betaalbare prijs

Uw droombadkamer is ondertussen dichterbij dan u denkt. Bij RS Badkamers hoeft u na het uitleggen van al uw wensen immers nog maar één ding te doen: een budget kiezen dat bij u past. Wij bieden 4 verschillende offertes aan met vaste prijzen, voor ieders budget. Wij sommen graag de diverse mogelijkheden voor u op.

  1. Light – Een vriendelijke prijs voor een goede, degelijke badkamer
  2. Essential – Hoge afwerkingsgraad en goede materialen voor een aangename badkamer
  3. Comfort – Een luxueuze badkamer met oog voor detail en excellente materialen
  4. Deluxe – De crème de la crème onder de badkamers. Volledig op maat en met de gewenste luxe.

Bij al deze opties weet u op voorhand precies wat u zult betalen voor uw nieuwe badkamer. Zo komt u nooit voor onvoorziene kosten of andere verrassingen te staan en hebben wij er een tevreden klant bij. En alleen dan kunnen wij ook tevreden zijn.

Uw droombadkamer realiseren wij met expertise en ervaring

De badkamer van uw dromen is niet ver weg. Kom eens langs bij RS Badkamers om uw wensen te bespreken, en dan bieden wij u een vaste en betaalbare offerte aan. Of u nu in Erpe-Mere of Zottegem, Affligem of Geraardsbergen woont: uw badkamerwens wordt werkelijkheid. Neemt u liever contact met ons op door te bellen? U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer 053/89.56.50 of op 093/96.45.90.