Liedekerke 053 / 89 56 50 | Zottegem 09 / 396 45 90

Uw badkamer vernieuwen of renoveren doet u met RS Badkamers

Uw badkamer vernieuwen of renoveren, daarvoor doet u best beroep op een specialist ter zake. RS Badkamers is zo’n specialist, en heeft ondertussen al meer dan 300 mooie badkamerprojecten voor tevreden klanten op zijn palmares staan. Lees hier wat we voor u kunnen betekenen wanneer u erover denkt uw badkamer te vernieuwen.

Badkamer vernieuwen? Wij doen het tegen een betaalbare prijs

Uw badkamer vernieuwen is een duurzame investering in uw dagelijkse woon- en leefcomfort, en een niet te onderschatten onderneming waarvan de prijs al eens durft fluctueren. Dat gevaar loopt u bij RS Badkamers echter niet: wat er ook gebeurt, wanneer u ervoor kiest met ons uw badkamer te vernieuwen, blijft het kostenplaatje onveranderd. De prijs op uw offerte, dat is de prijs op uw eindfactuur. Een belangrijke factor, want niet alleen heeft iedereen verschillende voorkeuren en behoeften, iedereen heeft vanzelfsprekend ook een verschillend budget ter beschikking om zijn badkamer te vernieuwen.

Uw badkamer vernieuwen kunt u bij ons met vier verschillende formules

Uw badkamer vernieuwen is met andere woorden een hoogstpersoonlijke zaak, en dat begrijpen we bij RS Badkamers als geen ander. Daarom gaan wij steeds tot het uiterste om al uw behoeften en verwachtingen in een perfecte badkamer te gieten, die ook nog eens past binnen de grenzen van uw budget. Zo werken we bijvoorbeeld met verschillende vaste badkamerformules, om ons aanbod voor werkelijk iedereen toegankelijk te maken. Van goedkoper tot super deluxe, en voor zij met een beperkter budget tot zij met wat meer speling. De verschillende opties, die sommen we graag kort voor u op.

  1. Light: Onze goedkoopste formule, maar daarom niet minder kwaliteitsvol. Een degelijke standaardbadkamer, voor een degelijke prijs.
  2. Essential: Nog steeds met de essentiële elementen van de gemiddelde badkamer, maar net dat tikje meer wat betreft comfort, materialen en afwerking.
  3. Comfort: Niet zomaar een badkamer, maar een exemplaar met hoogstaande materialen en afwerking en de optie tot maatwerk.
  4. Deluxe: De crème de la crème. Superieure materialen, excellente afwerking, volledige betegeling. Kortom: op uw persoonlijke maat gemaakt, tot in de puntjes.

Wij vernieuwen uw badkamer volledig naar wens

Uw badkamer vernieuwen is een proces dat tal van belangrijke keuzes inhoudt, waarover u best grondig nadenkt. Dit is echter niet altijd een evidente zaak, en daarom staan wij u in alle fases van het proces bij met oprecht en professioneel advies. Zo komen wij ter plaatse om uw beschikbare ruimte op te meten, waarna we volop met u meedenken om deze optimaal in te richten. Met slimme oplossingen en comfortabele badkamermeubels van duurzame kwaliteit, voor een stijlvolle badkamer die ook nog eens gemakkelijk in gebruik is.

Uw badkamer vernieuwen met RS Badkamers biedt tal van mogelijkheden

Uw badkamer vernieuwen met RS Badkamers, dat biedt tal van mogelijkheden. Kiest u voor een strakke en moderne stijl, of gaat u eerder voor een landelijke en gezellige uitstraling? Wilt u een douche en enkele wastafel om meer ruimte te creëren, of heeft u de plaats voor een ruim ligbad, een regendouche en een dubbele wastafel? Een toilet in de badkamer, of liever apart? Betegeling enkel op de vloer, of zowel op de vloer als op de wanden?

Uw badkamer vernieuwen? Wij zijn de professionele partner die naar u luistert

Uw badkamer vernieuwen met RS Badkamers betekent investeren in topkwaliteit, aan een betaalbare prijs. Wij heten u dan ook van harte welkom in onze showrooms te Liederkerke en Zottegem; om inspiratie op te doen, of om de eerste stappen richting de badkamer van uw dromen samen te overlopen. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak, onze experts zitten graag met u samen. Ook wanneer u nog vragen heeft of graag wat meer info had gehad, staan wij klaar om u met plezier verder te helpen!