Liedekerke 053 / 89 56 50 | Zottegem 09 / 396 45 90

Uw badkamer laten renoveren blijft bij ons betaalbaar

Uw badkamer laten renoveren door RS Badkamers is geen moeilijke beslissing. Door onze ervaring, efficiëntie, transparante communicatie en ons vakmanschap zijn we koploper in badkamerrenovaties. Laat u uw badkamer renoveren, dan kunt u op ons vertrouwen voor de perfecte uitvoering daarvan.

Uw badkamer laten renoveren: een goed idee?

Uw badkamer laten renoveren door RS Badkamers is een waardevolle investering in een badkamer die er weer zo goed als nieuw uitziet, om heerlijk van en in te genieten. Is een badkamermeubel zoals uw douche of wasbak versleten, dan kunnen we dit perfect renoveren, maar ook voor grotere projecten kunt u bij ons terecht, zoals de totaalrenovatie van uw badkamer. Het kan zelfs zo zijn dat er niets écht versleten is, maar dat u toe bent aan een betere, mooiere, luxueuzere badkamer; of simpelweg nood heeft aan verandering. In ieder geval staat RS Badkamers paraat om u te ondersteunen en uw badkamer te renoveren met stijl, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit.

Uw badkamer laten renoveren betekent investeren in rust en ontspanning

Als u uw badkamer laat renoveren, moeten er om te beginnen heel wat belangrijke zaken beslist worden. Gaat u voor een moderne of landelijke uitstraling? Welke badkamermeubels passen daarin, qua stijl en qua praktische indeling? Welke tegels? Een inloopdouche of een douchebak? Met of zonder regendouche? Een enkele of een dubbele wastafel? Een luxueus bad of extra opbergruimte? Bij RS Badkamers hebben we een ruime showroom met schitterende badkameropstellingen in huiselijke settings, zodat u meteen een goed beeld hebt van hoe onze badkamers er precies uitzien.

Wij renoveren uw badkamer efficiënt en professioneel

Kiest u ervoor om uw badkamer door ons te laten renoveren, dan plannen we dit samen in. Uw renovatie gebeurt volledig in eigen beheer, met onze eigen mensen. Het voordeel daarvan is dat we op elkaar afgestemd zijn en we efficiënt te werk kunnen gaan. Er is dus geen tijdsverlies, wat vaak wél het geval is wanneer men verschillende bedrijven inhuurt voor verschillende taken. Overlast en hinder van de werkzaamheden blijven bij ons beperkt tot een minimum, en we geven de garantie dat uw badkamerrenovatie binnen één week klaar is!

Laat uw badkamer renoveren door ons, zodat hij er weer gloednieuw uitziet

U laat uw badkamer renoveren met één hoofddoel in gedachten: Een prachtige badkamer, van alle gemakken voorzien, waar u helemaal tot rust komt. Die droom is dichterbij dan u denkt, want bij RS Badkamers hanteren we vaste totaalprijzen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we de prijs van uw renovatie perfect op voorhand berekenen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. U kunt simpelweg een formule van RS Badkamers kiezen die past bij uw budget en behoeften, en wij regelen de rest.

Laat u uw badkamer renoveren door ons, dan kunt u alles op de voet volgen

Het laten renoveren van uw badkamer is een onderneming waarbij er vaak nood is aan feedback. Hoe ver staan we al? Wat moet er nog gebeuren? Verloopt alles wel gesmeerd? Daarom hebben we één vaste contactpersoon gedurende de renovatie, waarbij u terecht kunt voor alle vragen en informatie omtrent uw badkamerverbouwing. Ook kunt u ervoor kiezen om via onze eigenste app op de hoogte gebracht te worden van de werkzaamheden, en de planning voor de volgende dag.

Uw badkamer door ons laten renoveren? Kom een keertje langs!

Heeft u interesse om uw badkamer door ons te laten renoveren? Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Zottegem of Liedekerke voor inspiratie, professioneel advies en een babbel over uw badkamerwensen. Zo kunnen we samen tot het perfecte eindresultaat komen voor uw badkamerrenovatie. Vrijblijvend een afspraak maken? Dat kan via het telefoonnr. 053/89.56.50 voor de showroom te Liedekerke en op 093/96.45.90 voor Zottegem. Tot snel!