Liedekerke 053 / 89 56 50 | Zottegem 09 / 396 45 90

Uw badkamer laten plaatsen door een professionele partner

Het laten plaatsen van een badkamer hoeft helemaal niet duur te zijn of veel tijd te kosten. Met onze vaste, lage prijzen en hoogwaardige afwerking van uw nieuwe badkamer binnen slechts één week, is RS Badkamers koploper in het plaatsen van badkamers in Oost-Vlaanderen. En ver daarbuiten!

De badkamer laten plaatsen waar u al zo lang van droomt

De badkamer laten plaatsen die u al zo lang in gedachten heeft: bij RS Badkamers weten we hoe veel dit kan betekenen. Klanten die een nieuwe badkamer laten plaatsen, zijn vaak op zoek naar een moderne, luxueuze ruimte waar ze tot rust kunnen komen en wat welverdiende me-time kunnen genieten. Wij schenken daarom veel aandacht aan een mooie, praktische badkamer waarbij sfeer, luxe en gebruiksgemak voorop staan. Om een badkamer te laten plaatsen die perfect aansluit bij al uw persoonlijke noden en voorkeuren, kunt u dus beroep doen op de totaalservice van RS Badkamers. Wij staan u van begin tot einde bij.

Wij plaatsen uw badkamer met oog voor detail

Laat u een badkamer plaatsen, dan is het belangrijk dat u zich thuis voelt en dat u helemaal tot rust kunt komen. Daarnaast moet er aan heel wat andere zaken gedacht worden: een ruim ligbad of een inloopdouche met regenkop, optimale ruimte-indeling en mooie betegeling, de praktische plaatsing van meubels, een gedetailleerde afwerking, duurzame materialen zodat uw badkamer lang meegaat, enz. Bij RS Badkamers laat u de badkamer plaatsen van uw dromen, door een hecht team met expertise en ervaring.

Laat u uw badkamer plaatsen door dat team, dan zitten wij persoonlijk met u samen om uw wensen te bespreken, en stellen daarna een gedetailleerde offerte op die uiteindelijk ook uw eindfactuur is. Bij ons kunt u er dus op rekenen dat u nooit onverwachte, extra kosten voorgeschoteld zult krijgen. Dat is het voordeel van onze jarenlange ervaring in het vak en onze aantrekkelijke vaste formules: een luxueuze badkamer laten plaatsen is geen verre droom meer!

Badkamerplaatsing in weinig tijd, van kwaliteit

Een badkamer laten plaatsen door RS Badkamers gaat als volgt: Na het maken van een professioneel plan en het goedkeuren van de offerte, demonteren we uw oude badkamer met veel zorg. Indien nodig, verleggen we de leidingen en de elektriciteit. Dat is vaak nodig bij oude badkamers met een minder logische indeling. Vervolgens plaatsen we uw gloednieuwe badkamer, wat we perfect kunnen realiseren binnen slechts één week.

Onze werfleider gaat enthousiast aan de slag met een dynamisch team, dat intern wordt opgeleid en geen uitdaging uit de weg gaat. Zo kunt u zeker zijn van een vlotte en professionele plaatsing van uw badkamer. Elke dag wordt u door ons op de hoogte gehouden van de werken, en we laten ook weten wat de planning voor de volgende dag is. Bij ons laat u in no time een nieuwe badkamer plaasten waar u eindeloos van zult genieten.

Een badkamer laten plaatsen doet u met RS Badkamers: uw betrouwbare partner

Voor de plaatsing van uw badkamer met een partner die van aanpakken weet, kunt u bij ons terecht. Van Erpe-Mere tot Zottegem en van Affligem tot Geraardsbergen: bij RS Badkamers bent u aan het juiste adres voor al uw badkamerdromen. Voor inspiratie of een vrijblijvend gesprek met professioneel advies kunt u altijd bij ons terecht. In Liedekerke, waar u een afspraak kunt maken op het nummer 053/89.56.50, en in Zottegem, waar u ons kunt bereiken via het nummer 093/96.45.90. We heten u van harte welkom en helpen u graag verder met het plaatsen van de badkamer van uw dromen!