Liedekerke 053 / 89 56 50 | Zottegem 09 / 396 45 90

Totaalrenovatie van uw badkamer? RS Badkamers is specialist

De totaalrenovatie van uw badkamer wordt meer dan een geslaagde onderneming met RS Badkamers. Wij zijn dé specialist in het volledig renoveren van badkamers, alsook in nieuwbouw, en realiseren uw nieuwe badkamer in een mum van tijd aan een betaalbare prijs. Met gevoel voor stijl, en de beste materialen.

Totaalrenovatie van badkamers is onze specialiteit

De totaalrenovatie van uw badkamer is in goede handen wanneer u beroep doet op RS Badkamers, en begint dan ook steevast met een persoonlijk gesprek. Daarin overlopen wij samen met u al uw wensen, behoeften en verwachtingen, zodat we als partner perfect op de hoogte zijn en u de badkamer van uw dromen kunnen bezorgen. Want de totaalrenovatie van uw badkamer betekent meer dan gewoon een verandering in uw interieur: het verhoogt uw dagelijks leef- en wooncomfort enorm, en biedt u de gelegenheid eindeloos te genieten van heerlijke verwenmomenten en verzorgingsrituelen. Om iedere dag goed te beginnen, en nog beter af te sluiten.

De totaalrenovatie van uw badkamer op praktisch vlak

De totaalrenovatie van uw badkamer kan bij RS Badkamers verschillende vormen en stijlen aannemen, zoals bijvoorbeeld modern, klassiek, of net landelijk. Bovendien zou het niet om een totaalrenovatie van uw badkamer gaan, moesten niet ook de praktische elementen en indeling bij ons uitgebreid besproken worden. Geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan een heerlijk grote inloopdouche voor twee met regenkop, of eerder een ruim ligbad om ettelijke uren in te ontspannen? Een enkele wastafel met meer speling voor opbergruimte, of een dubbel exemplaar met een mooi design en grote spiegels? Wij geven u zowel op functioneel als esthetisch vlak oprecht en professioneel advies, waarbij we uw beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk indelen. Met slimme oplossingen en de juiste materialen. Bekijk voor meer bovendien ook zeker onze realisaties even!

De totaalrenovatie van uw badkamer: maak de keuze uit onze formules

Voor de totaalrenovatie van uw badkamer houdt de volgende stap in dat we, eens u de ideale badkamer uitgekozen heeft, alles daarvoor in een gedetailleerde offerte op maat gieten. Daarbij houden we rekening met werkelijk àlle factoren, zoals bijvoorbeeld ook uw beschikbare budget. Zo zullen we er bij de totaalrenovatie van uw badkamer telkens alles aan doen om u een droombadkamer te bezorgen, die niet alleen u gelukkig stelt, maar ook uw portefeuille. Om te garanderen dat onze complete badkamerrenovaties voor iedereen toegankelijk én betaalbaar blijven werken we bovendien ook met zeer interessante vaste formules, waarover hieronder meer.

De totaalrenovatie van uw badkamer in vier beschikbare formules

Voor de totaalrenovatie van uw badkamer kunt u bij RS Badkamers de keuze maken uit 4 interessante formules. Deze zijn allen verschillend in prijs en afwerkingsgraad, maar eenduidig wat betreft kwaliteit én service. Wij sommen ze kort voor u op.

  1. Light: Inclusief de afbraak van uw oude badkamer, betegeling van de natte zone, standaard materialen en goede afwerking.
  2. Essential: Inclusief de gehele afbraak van uw oude badkamer en met betegeling van de natte zone, maar dan met de betere standaardmaterialen.
  3. Comfort: Inclusief de gehele afbraak van uw oude badkamer, maar met meer betegeling, een hoogwaardige afwerking en de mogelijkheid tot maatwerk.
  4. Deluxe: Inclusief de gehele afbraak van uw oude badkamer, maar met superieure materialen, volledige betegeling, een luxueuze afwerking én maatwerk.

Totaalrenovatie van ùw badkamer bij RS Badkamers? Wij zitten graag met u samen

Wilt u uw badkamer graag volledig renoveren? Tegen een betaalbare prijs, maar toch met alles wat u van een gloednieuwe en luxueuze badkamer verwacht? Een mooi design, duurzame materialen en een praktische inrichting? Dan bent u bij RS Badkamers aan het juiste adres. Wij zitten persoonlijk en vrijblijvend met u samen voor de badkamer van uw dromen, en nodigen u dan ook graag uit in onze inspirerende showrooms te Liederkerke en Zottegem, waar het allemaal begint. Vul nu ons contactformulier in, en een schitterende totaalrenovatie van uw badkamer ligt binnen handbereik.