fbpx

Onze showrooms zijn vandaag open tot 17u30 | Affligem 053 / 89 56 50 Zottegem 09 / 396 45 90

RS-badkamers voor een badkamer renovatie in Affligem

Heeft u plannen om uw badkamer te laten renoveren? Dan zult u deze klus ongetwijfeld willen uitbesteden aan een betrouwbaar bedrijf. Als u in Vlaams-Brabant of Oost-Vlaanderen woont, kunt u voor deze klus prima bij RS-badkamers terecht. Ons badkamerrenovatieteam zorgt ervoor dat uw wensen op een perfecte manier worden gerealiseerd.

Het renoveren van een badkamer kan soms een behoorlijk ingrijpende klus zijn, zeker als u de keuze maakt om de volledige badkamer aan te pakken en in een compleet nieuwe stijl vorm te geven. Zo’n totale renovatie is dan ook zeer specialistisch werk dat bestaat uit verschillende fasen. Allereerst moet de oude badkamer met zorg worden gedemonteerd en afgevoerd. Daarna kan het zijn dat de leidingen moeten worden verlegd en de elektriciteit moet worden aangepast op de nieuwe situatie. Pas daarna zullen de nieuwe sanitaire voorzieningen kunnen worden geplaatst. Voor deze grote renovatie projecten in omgeving Affligem en Zottegem bent u bij de ervaren vakmensen van RS-badkamers aan het juiste adres.

Moderne badkamer laten plaatsen

Als u een moderne badkamer wilt laten plaatsen, wilt u hier natuurlijk zo min mogelijk overlast van hebben. Ook in deze wens kunnen wij voorzien. Ons badkamerrenovatieteam zal de volledige verbouwing zelf uitvoeren. Als er werkzaamheden zijn die we wél moeten uitbesteden, doen we dit aan een groep vaste partners.

Hierdoor kunnen we zeer efficiënt te werk gaan en zijn we in staat om alle werkzaamheden binnen slechts één week te voltooien. Vanzelfsprekend zullen we uw woning keurig achterlaten. Hierdoor zal uw overlast tot het minimum beperkt blijven.

Vanzelfsprekend kunnen wij u meer specifieke informatie over onze werkwijze geven als u onze showroom in Affligem en Zottegem bezoekt. Hier kunnen we ook diverse voorbeeld badkamers laten zien om u te inspireren bij het vormgeven van uw wensen voor uw nieuwe moderne badkamer.

Kosten badkamer laten renoveren in Vlaams-Brabant of Oost-Vlaanderen

Tijdens uw bezoek aan onze showroom zullen ook de kosten voor het renoveren van uw badkamer ter sprake komen. Deze prijs bespreken we graag persoonlijk met u, omdat we iedere badkamer benaderen als een uniek project. Geen badkamer is immers hetzelfde!

We houden ervan om een creatief en kwalitatief antwoord te bieden op de wensen van onze klanten waarbij we vanzelfsprekend rekening houden met de mogelijkheden. Door deze persoonlijke benadering zien veel mensen uit Affligem en Zottegem, en uit andere plaatsen in de provincies Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen, RS-badkamers als hét perfecte bedrijf om hun badkamer laten verbouwen.

De kosten om een badkamer te laten renoveren worden bij ons in een totaalprijs verwerkt. De prijs die wij offreren is dus inclusief het demonteren en afvoeren van de oude voorzieningen, het eventuele verleggen van leidingen, het aanpassen van de elektriciteit en het plaatsen van de nieuwe badkamer.

Daarnaast bieden we u ook direct zekerheid met betrekking tot de kosten. We maken vaste prijsafspraken, de offerteprijs is ook de prijs van uw factuur. U zult achteraf niet voor vervelende verrassingen komen te staan als u onze factuur in ontvangst neemt.

De showroom van RS-badkamers bezoeken voor een badkamer renovatie in Affligem en Zottegem

Heeft u interesse om eens nader met ons kennis te maken? Onze experts staan voor u klaar in de showroom van RS-badkamers. Zij vertellen u graag over onze mogelijkheden voor een badkamer renovatie in Affligem, Zottegem en omgeving. Wij weten zeker dat u aangenaam verrast zult zijn van onze mogelijkheden.