fbpx

Onze showrooms zijn vandaag open tot 17u30 | Affligem 053 / 89 56 50 Zottegem 09 / 396 45 90

Nieuwe badkamer laten plaatsen in Affligem

Heeft u interesse om een nieuwe badkamer te laten plaatsen in Affligem? Dan is het een goede keuze om eens de showroom van RS-badkamers te bezoeken. Hier kunt u zich laten inspireren door de veelzijdige badkameropstellingen die we hier hebben staan. Onze experts helpen u graag om uw droombadkamer samen te stellen en laten u graag kennis maken met onze veelzijdige mogelijkheden. We weten zeker dat we u aangenaam zullen verrassen.

RS-badkamers is al ruim tien jaar gespecialiseerd in het plaatsen en renoveren van sanitaire voorzieningen. We doen dit door een zeer persoonlijke benadering van onze klanten. We brengen samen met u uw wensen met betrekking tot een nieuwe badkamer in kaart en denken graag met u mee over de mogelijkheden om uw droombadkamer vorm te geven. Deze benadering wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. We hebben dan ook veel badkamers in Affligem en wijde omgeving mogen plaatsen.

Inspiratie opdoen over een moderne badkamer

Als u besloten heeft om een nieuwe badkamer te laten plaatsen, zult u ongetwijfeld wat ideeën hebben welke sanitaire voorzieningen u hierin wilt terugvinden. De meeste mensen vinden het echter lastig om te bepalen hoe ze dit het beste kunnen vormgeven. Dit is niet verwonderlijk. Als u niet helemaal thuis bent in dit vakgebied, zal het wellicht lastig zijn om vast te stellen wat daadwerkelijk uw mogelijkheden zijn. In veel gevallen is er méér mogelijk dan u zelf denkt!

Om deze mogelijkheden te ontdekken nodigen we u graag uit in onze showroom aan de Affligemsestraat 437 in Liedekerke. We hebben hier een aantal proefopstellingen staan die u kunt komen bekijken. We weten zeker dat u zich door deze voorbeelden kunt laten inspireren over hoe u uw moderne badkamer bij u thuis kunt vormgeven.

U zult merken dat u zeer veelzijdige keuzemogelijkheden heeft. We geven u inzichten hoe u op een zo efficiënt mogelijke wijze gebruik kunt maken van een kleinere ruimte of hoe u een privé wellness gelegenheid (met bijvoorbeeld een ligbad of sauna) van uw badkamer kunt maken als u juist de beschikking heeft over een groter oppervlak. Daarnaast laten we diverse opbergmogelijkheden zien en zult u ontdekken hoe de verlichting van uw badkamer functioneel en sfeer verhogend kan werken.

Advies over het inrichten van een badkamer

U wordt in onze showroom welkom geheten door onze experts. Zij kunnen u persoonlijk adviseren hoe u uw badkamer kunt inrichten. We benaderen iedere badkamer immers als een maatwerk project. We tekenen graag voor u uit hoe de nieuwe badkamer in uw situatie eruit kan komen te zien. De adviseurs van RS-badkamers doen er alles aan om een creatief en kwalitatief antwoord te bieden op de wensen van onze klanten waarbij we vanzelfsprekend rekening houden met het budget en de bouw- en veiligheidsvoorschriften.

Nieuwe badkamer laten plaatsen in Liedekerke

Als u uw keuze heeft gemaakt, zullen we u uitgebreid informeren over onze werkwijze als we een nieuwe badkamer plaatsen. Veel mensen zien het als groot voordeel dat we alle werkzaamheden volledig in eigen beheer hebben en hierdoor de werkzaamheden in een zeer kort tijdsbestek kunnen verrichten.

Daarnaast is het goed te weten dat we duidelijke afspraken maken met betrekking tot de vaste totaalprijs voor het plaatsen van de badkamer en de datum dat we van start gaan. U weet precies waar u aan toe bent. Dit maakt dat we gezien worden als een aansprekend sanitairbedrijf in Affligem en wijde omgeving.