fbpx

Onze showrooms zijn vandaag open tot 17u30 | Affligem 053 / 89 56 50 Zottegem 09 / 396 45 90

Ideeën over een nieuwe badkamer opdoen in onze showroom in Affligem

Als u plannen heeft om een nieuwe badkamer te laten plaatsen, zult u zich ongetwijfeld goed willen laten informeren over uw keuzemogelijkheden. Als u in Affligem of in de omgeving woont, kunt u hiervoor prima bij de adviseurs van RS-badkamers terecht. In onze showroom in Affligem hebben we diverse opstellingen staan om u te inspireren. Op basis hiervan helpen we u graag verder om de badkamer die aansluit op uw wensen samen te stellen.

RS-badkamers is al ruim tien jaar een toonaangevend bedrijf in badkamer renovatieprojecten. We onderscheiden ons door een zeer klantgerichte benadering. Iedere badkamer zien we als individueel project. Iedere wens en situatie is immers anders. We zetten graag onze ervaring en vakkennis in om een badkamer te realiseren die een volledige vertaling is van uw wensen. Hiervoor nodigen we u graag uit in onze showroom aan de Schaapschuur 1 bus 2 in Affligem.

Inspiratie over badkamers opdoen

Zoals aangegeven zult u in onze showroom diverse opstellingen van badkamers aantreffen om u te inspireren. Deze opstellingen zullen u kunnen helpen om uw ideeën met betrekking tot een nieuwe badkamer vorm te geven. Onze ervaring is dat dit vaak géén eenvoudige klus is. Dit is dan ook niet verwonderlijk. Voor veel mensen is het inrichten van een badkamer immers geen dagelijkse bezigheid. Onze vakkundige adviseurs helpen u hier graag bij. U zult ervaren dat onze showmodellen er staan om inspiratie over badkamers op te doen. De uiteindelijke vormgeving van uw badkamer zal afhangen van uw persoonlijke wensen en situatie. Dit is echt maatwerk.

Badkamer laten ontwerpen

U kunt door ons volledig vrijblijvend een badkamer laten ontwerpen. De adviseurs van RS-badkamers zullen er alles aan doen om een badkamer voor u samen te stellen die past binnen uw budget en een vertaling is van uw wensen. Hierbij kijken we vanzelfsprekend ook naar de situatie met betrekking tot de beschikbare ruimte en de bouw- en veiligheidsvoorschriften.

Voordat we beginnen met het ontwerpen van uw badkamer vragen we altijd als eerste welke sanitaire voorzieningen u zeker in uw badkamer terug zou willen zien en welke opstelling u in gedachten heeft. We ervaren dat veel mensen deze vraag best wel lastig vinden om te beantwoorden. Als dit het geval is, vragen we wat u juist het meest irriteerde aan uw oude badkamer. Op basis van deze antwoorden komen we aan een mooi badkamerontwerp dat uitstekend aansluit op uw wensen.

Badkamer inspiratie opdoen in onze showroom in Affligem

We nodigen u graag uit om badkamer inspiratie op te doen in onze showroom in Affligem. U zult een grote diversiteit aan opstellingen aantreffen. We laten u zien hoe u van een badkamer een luxueus privé wellness gelegenheid kunt maken door een groot ligbad, een sauna of een jacuzzi te plaatsen, of hoe u juist efficiënt gebruik kunt maken van een kleine ruimte.

Daarnaast laten we diverse opbergmogelijkheden zien en zult u ervaren hoe de verlichting van uw badkamer niet alleen functioneel is maar ook sfeer verhogend kan werken. We weten zeker dat u hier fantastische ideeën op zult doen om uw ideale badkamer vorm te geven.