fbpx

Onze showrooms zijn vandaag open tot 17u30 | Affligem 053 / 89 56 50 Zottegem 09 / 396 45 90

Het beste bedrijf voor badkamer renovatie in Affligem

Bent u woonachtig in Affligem of omgeving en bent u van plan om uw badkamer te laten renoveren? Dan zult u ongetwijfeld op zoek gaan naar een betrouwbaar bedrijf die een juiste invulling kan geven aan uw wensen. Veel mensen zien RS-badkamers als het beste bedrijf voor badkamer renovatie in Affligem. Dit komt door onze zeer klantgerichte aanpak in combinatie met de ruime ervaring en vakmanschap van de medewerkers.

RS-badkamers is al ruim tien jaar gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. We hebben gedurende deze periode al zeer veel badkamers gerenoveerd in Affligem en wijde omgeving. U kunt dan ook gerust stellen dat we zeer ervaren zijn in dit werk. We hebben inmiddels zeer veel klanten erg blij kunnen maken van hun vernieuwde badkamer.

Waarom kiezen voor RS-badkamers om de badkamer te laten renoveren

Veel mensen ervaren onze klantgerichte benadering als erg prettig. Wij hechten hier zelf ook veel waarde aan. Wij begrijpen volledig dat u niet dagelijks bezig bent met het renoveren van een badkamer. Daarom kunnen wij u in het volledige traject begeleiden en alle werkzaamheden voor u uit handen nemen. U kunt met een gerust hart door ons uw badkamer laten renoveren omdat we alle werkzaamheden volledig volgens afspraak zullen uitvoeren. U heeft er geen omkijken meer naar.

Het renoveren van een badkamer begint bij het ontwerp. Onze adviseurs zullen samen met u uw badkamer wensen in kaart brengen en kijken naar de mogelijkheden om dit te realiseren. Onze adviseurs zetten graag hun vakkennis en ervaring in om voor u een badkamer te ontwerpen waar u 100% tevreden over bent. Uiteraard kijken we hierbij naar de situatie met betrekking tot de beschikbare ruimte en de bouw- en veiligheidsvoorschriften. U zult echter merken dat dit vaak geen beperking hoeft te vormen.

Badkamer verbouwing volledig in eigen beheer

Op het moment dat u uw keuze heeft gemaakt, en akkoord bent met onze offerte, zullen we een datum afspreken dat we beginnen met onze werkzaamheden. Doordat we alle werkzaamheden volledig in eigen beheer hebben, kunnen we zeer efficiënt te werk gaan.

Hierdoor zullen de werkzaamheden niet langer duren dan strikt noodzakelijk is. Wij zorgen ervoor dat de badkamer verbouwing niet langer dan één week zal duren. Gedurende de werkzaamheden heeft u een vaste contactpersoon waar u altijd met uw vragen over de voortgang van de verbouwing terecht kunt.

Complete badkamer prijzen bij badkamer renovatie

Een ander groot voordeel is onze prijsstelling. We hanteren complete badkamer prijzen bij een badkamer renovatie. Dit betekent dat de prijs die wij op uw offerte aanbieden, niet alleen de prijs is voor het materiaal, maar ook dat alle werkzaamheden die wij voor u verrichten hierin opgenomen zijn. Wij hebben genoeg ervaring om dit van tevoren voor u in te schatten. De prijs van de offerte zal dus dezelfde prijs zijn die achteraf op uw factuur staat. U zult dus achteraf niet voor nare verrassingen komen te staan.

Inspiratie opdoen in onze badkamer showroom in Affligem

Heeft u interesse om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen? Kom dan gerust naar onze showroom. We hebben hier diverse badkameropstellingen voor u gepresenteerd staan zodat u veel inspiratie op kunt doen die als basis kan dienen voor het uiteindelijke ontwerp van uw ideale badkamer.

Voor iedere combinatie van wensen en budget hebben wij de geschikte oplossing. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over. U kunt dan meteen ontdekken waarom veel klanten ons zien als het beste bedrijf voor badkamer renovatie in Affligem. U vindt onze showroom aan de Schaapschuur 1 bus 2.