Liedekerke 053 / 89 56 50 | Zottegem 09 / 396 45 90

Een badkamer laten plaatsen door RS Badkamers: topkwaliteit

Een badkamer laten plaatsen door RS Badkamers zult u zich geen seconde beklagen. In ons vindt u een betrouwbare partner, waarop u altijd kunt rekenen en die er alles aan doet om u de badkamer van uw dromen te bezorgen. Lees hier wat we voor u kunnen betekenen met onze betaalbare badkamerformules. Een badkamer laten plaatsen was nog nooit zo gemakkelijk!

Badkamer laten plaatsen: de praktische kant

Laat u een badkamer plaatsen, dan heeft u niet alleen nood aan een plaats die er mooi en uitnodigend uitziet, maar die ook met oog voor functionaliteit ingericht is. Bij RS Badkamers komen we ter plaatse om uw beschikbare ruimte zorgvuldig op te meten, zodat we deze optimaal naar uw persoonlijke behoeften kunnen indelen. Met een uitstraling naar keuze, zoals modern of net klassiek. En voor een ruimte die gebruiksvriendelijk en praktisch is, en u als zodanig de hoogste graad van comfort biedt. We gaan aan de slag met duurzame materialen, slimme opbergmogelijkheden, luxueuze designs, en nog veel meer. Om te garanderen dat u een badkamer laat plaatsen die aan al uw wensen tegemoetkomt, en uw dagelijkse hygiëne en verzorging moeiteloos naar een hoger niveau tilt.

Een badkamer laten plaatsen met RS Badkamers: de voordelen

Een badkamer laten plaatsen met RS Badkamers brengt, naast een topresultaat teggen een betaalbare prijs, nog tal van voordelen met zich mee. Wij sommen ze graag kort voor u op.

  1. Wij streven ernaar onze klanten telkens 100% tevreden te stellen, met een vriendelijke en behulpzame service die niets te wensen overlaat.
  2. Wij geven u professionele informatie en oprecht advies, waarbij we zorgvuldig naar u luisteren en van begin tot einde met u meedenken.
  3. De kosten om een badkamer te laten plaatsen blijven bij ons onveranderd: de prijs op uw offerte, is dezelfde als die op uw eindfactuur.
  4. Wij laten steeds alles kraakschoon achter na de werken, zodat u voor, tijdens en na het laten plaatsen van uw badkamerwerkelijk een minimum aan overlast ondervindt.
  5. Wij nemen altijd onze verantwoordelijkheid op, en komen onze deadlines, afspraken en planning stipt na.
  6. De kers op de taart: wij een badkamer laten plaatsen bij RS Badkamers kan op slechts één week tijd gebeuren!

Een badkamer laten plaatsen met RS Badkamers: de formules waaruit u kiest

Een badkamer laten plaatsen betekent, vanzelfsprekend, voor iedereen iets anders. Omdat we ook werkelijk iedereen willen verder helpen met een badkamer die bij zijn persoonlijke smaak, maar ook bij zijn budget past, werken we voor onze badkamerrenovaties met verschillende interessante formules. Zodat een mooie nieuwe badkamer plaatsen voor werkelijk iedereen toegankelijk en betaalbaar wordt. Bij ons krijgt u de keuze uit:

  1. Light: Onze goedkoopste formule omvat, net als al de andere formules, de afbraak van uw oude badkamer. Verder ontvangt u hier betegeling van de natte zone en schilderwerken voor de overige muren, met standaard materialen en goede afwerking.
  2. Essential: Net zoals bij de Light versie omvat Essential de gehele afbraak van uw oude badkamer en betegeling van de natte zone, maar dan met de betere standaardmaterialen.
  3. Comfort: Hier worden er meer zones betegeld dan alleen de natte zone, en gaan we aan de slag met hoogwaardige materialen en indien gewenst zelfs maatwerk.
  4. Deluxe: De meest luxueuze van al onze opties, met alles wat u zich maar wensen kunt. Maatwerk, de meest duurzame materialen op de markt, een excellente afwerking, volledige betegeling, … onze Deluxe formule is de crème de la crème.

Badkamer laten plaatsen door onze vakmensen? Wij zitten graag met u samen!

Wilt u graag een nieuwe badkamer laten plaatsen door ons hecht team van badkamerspecialisten en vakmensen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak. Wij overlopen graag samen met u uitgebreid uw wensen, behoeften en verwachtingen, en matchen deze met tal van mogelijkheden in onze showrooms te Liederkerke en Zottegem. Zodat u de badkamer van uw dromen eindelijk kunt laten plaatsen, tegen een betaalbare prijs.