Liedekerke 053 / 89 56 50 | Zottegem 09 / 396 45 90

De prijs om uw badkamer te renoveren verandert bij ons niet

De prijs van een badkamer renoveren kan, omwille van onvoorziene omstandigheden en onverwachte kosten, nogal eens oplopen doorheen de loop van uw renovatietraject. Allesbehalve een fijne gebeurtenis, niet in het minst voor uw portefeuille, en daarom rekenen we bij RS Badkamers een vaste prijs om uw badkamer te renoveren. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u een offerte aanbieden die ook meteen uw eindfactuur is. Want op ons, kunt u blindelings vertrouwen.

De prijs om uw badkamer te renoveren kan soms hoog oplopen

De prijs van uw badkamer renoveren is afhankelijk van heel wat factoren, zoals bijvoorbeeld de uitbraak van uw vorige badkamer; de kwaliteit, het materiaal en de exclusiviteit van uw nieuwe badkamermeubelen; de grootte van uw badkamer en het aantal meubelen die daarin moeten komen; de afwerking van details zoals verlichting of handgrepen; de hoeveelheid badkamertegels die er op de vloer of wand moeten komen; etc. Doordat er hier en daar enkele onvoorziene en soms zelfs prijzige addertjes onder het gras kunnen opduiken, vrezen klanten bij het renoveren van hun badkamer vaak dat de kosten hoger uitkomen dan initieel vastgelegd. Bij RS Badkamers kunnen we u echter beloven dat dit nooit het geval zal zijn, en dat de finale prijs om uw badkamer te renoveren dezelfde is als op uw offerte.

De kostprijs van uw badkamer renoveren? Die staat bij ons vast

De prijs van het renoveren van uw badkamer en andere cruciale details, die bespreken we graag samen met u in een persoonlijk gesprek. Het is immers belangrijk dat deze badkamerrenovatie niet alleen binnen de grenzen van uw budget valt, maar ook volledig bij uw individuele smaak en behoeften aansluit. Wij overlopen al deze elementen en informeren u uitgebreid over de mogelijkheden, stijlen, modellen, kleuren, inrichtingen en prijzen van onze badkamerrenovaties. Zodat u goed geïnformeerd een keuze kunt maken voor uw toekomstige badkamer, waarvan u nog jarenlang deugd en plezier zult hebben.

De prijs van uw badkamerrenovatie op de offerte, is ook meteen uw eindfactuur

De prijs van het renoveren van uw badkamer, daarvan informeren we u vervolgens nauwkeurig en duidelijk in een gedetailleerde en glasheldere offerte. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise in de sector kunnen wij immers perfect op voorhand uitrekenen wat de renovatie van uw badkamer zal kosten, een prijs die doorheen het traject nooit zal oplopen. Want doordat wij voor het renoveren van badkamers met 4 verschillende formules werken, allen verschillend in kostprijs, dienstenpakket en afwerkingsgraad, kunnen wij garanderen dat de offerte die u ontvangt ook meteen de eindrekening is. Wij leggen u kort de verschillende en interessante vaste prijsformules uit voor uw badkamerrenovatie.

Ontdek onze vaste formules & kostprijzen voor uw badkamerrenovatie

  1. Ten eerste bieden wij een basisrenovatie aan, genaamd Light, waarmee u een schitterende badkamer ontvangt met goede afwerking en degelijke materialen. Wij zorgen voor de afbraak van uw oude badkamer en betegelen de douchemuren.
  2. Ten tweede kunt u kiezen voor de Essential optie, die een iets betere afwerkingsgraad en goede standaardmaterialen bevat.
  3. Bij Comfort, onze derde formule, zijn zowel de afwerkingsgraad als de materialen waarmee we werken van excellente en hoogwaardige kwaliteit.
  4. De Deluxe offerte tenslotte, slaat garant voor superieure materialen die een leven lang meegaan. Uw badkamer wordt volledig door ons betegeld, wij voeren alle schilderwerken uit en zorgen voor een afwerking die niets te wensen overlaat. Maatwerk is hier de standaard, zodat uw deluxe badkamer perfect aansluit bij al uw wensen.

Heeft u nog vragen of wenst u graag meer informatie over de formules en prijzen van onze badkamerrenovaties? Twijfel niet om contact met ons op te nemen, wij geven u graag meer informatie en professioneel advies. Of bekijk onze realisaties!

Wij renoveren uw badkamer razendsnel, aan een vaste én betaalbare prijs

De prijs die we aanbieden voor het renoveren van uw badkamer is niet de enige troef die ons uw meest betrouwbare partner maakt. Naast eerlijk en vakkundig, zijn we bij RS Badkamers namelijk ook efficiënt en professioneel, en garanderen we een complete badkamerrenovatie binnen slechts één week tijd. We renoveren uw volledige badkamer tot in de kleinste details, wat inhoudt dat we ook de afbraakwerken van uw oude badkamer uitvoeren. Dit is inbegrepen in de prijs voor het renoveren van uw badkamer, waardoor u nooit beroep zult moeten doen op een externe firma. Doorheen dit traject houden we u bovendien elke dag op de hoogte van de vorderingen van onze werkzaamheden en ontvangt u telkens de planning voor de volgende dag, dankzij onze eigen app. Met onze transparante communicatie en warme service, maken we van klantvriendelijkheid -én tevredenheid onze grootste prioriteit.

Wij zitten met u samen voor de prijs van uw badkamerrenovatie

RS Badkamers is uw partner voor het renoveren van uw badkamer aan een vaste en betaalbare prijs. We heten u van harte welkom in onze inspirerende showroom in Liedekerke of Zottegem, voor een persoonlijk gesprek over al uw wensen omtrent de afwerking, inrichting, prijs, etc. van uw badkamerrenovatie. U kunt ons daarnaast ook bereiken via ons contactformulier, op het telefoonnummer 053 89 56 50 of op 09 396 45 90. Onze vakkundige en ervaren experts helpen u graag verder!