Liedekerke 053 / 89 56 50 | Zottegem 09 / 396 45 90

De offerte van uw badkamerrenovatie is ook uw eindfactuur

Een offerte voor uw badkamerrenovatie bevat bij RS Badkamers altijd een vaststaande prijs, waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken dat er zich in de loop van het renovatietraject onvoorziene kosten aandienen. Uw offerte is dus meteen ook uw eindfactuur: zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u op voorhand dat u een prachtige badkamer krijgt voor een vaste, betaalbare prijs.

De kosten van uw badkamerrenovatie vallen reuze mee bij RS Badkamers

De kosten van een badkamerrenovatie kunnen doorgaans hoog oplopen doorheen de loop van uw renovatietraject, en u onverwacht voor een struikelblok zetten. Zo’n renovatie is immers een proces waar vele fases aan te pas komen: het uitbreken van het vorige interieur, het kiezen van een nieuwe badkamer met comfortabele en duurzame meubelen, een mooie en praktische inrichting, onderhoudsvriendelijke materialen, goede verlichting en stijlvolle details, om maar een paar zaken te noemen. Gaat één van deze zaken niet zoals op voorhand ingeschat, dan durft de prijs van uw badkamerrenovatie helaas wel eens flink de hoogte in te schieten.

Een badkamerrenovatie met kosten die nooit onverwacht de lucht in schieten

De kosten van uw badkamerrenovatie kunnen met andere woorden al eens fluctueren. Niet bij RS Badkamers ! Want wanneer u zich tot ons wendt, kunt u van in het begin aangeven wat voor budget u overheeft voor de badkamer van uw dromen. Daarbinnen doen wij al het mogelijke om u van de best mogelijke oplossing te voorzien: een onderneming waar we keer op keer in slagen. Want bepalen we samen de prijs van de renovatie van uw badkamer, dan zal deze niet meer veranderen. Vergeet voor meer info bovendien ook zeker geen kijkje te nemen bij onze realisaties!

Badkamerrenovatie met een laag kostenplaatje, maar hoge kwaliteit

De kosten van een badkamerrenovatie kunnen we bij RS Badkamers, mede dankzij onze jarenlange ervaring in de secto, perfect voor u inschatten. Zo hebben we al schitterende badkamers geplaatst in Liedekerke, vlak bij onze showroom, maar ook in Aalst, Affligem, Geraardsbergen en andere plaatsen Om u een goed beeld te geven van niet alleen het uiterlijk maar ook de kosten van uw badkamerrenovatie, maken we altijd op voorhand een 3D-presentatie en een gedetailleerde offerte voor u op. Daarvoor zitten we eerst persoonlijk met u samen, om zowel de praktische als esthetische kant van uw badkamerrenovatie te overlopen, alsook de kosten.

Renovatiekosten van uw badkamer betaalbaar houden? Wij luisteren naar uw wensen én budget

Zowel voor de kosten van uw badkamerrenovatie als de indeling en het ontwerp ervan, luisteren we zorgvuldig naar uw persoonlijke wensen. Zodat we samen tot een vaste formule komen, voor die gloednieuwe badkamer waar u al zo lang van droomt. Het voordeel hiervan is dat u als klant precies weet waar u aan toe bent en wat u zult betalen voor uw badkamerrenovatie. Zo bieden wij vier formules aan die qua kostprijs en afwerkingsgraad verschillen, maar allen even kwaliteitsvol zijn.

  1. Zo hebben we de basisrenovatie, genaamd Light, die u een schitterende badkamer met een goede afwerking en degelijke materialen biedt. Wij zorgen voor de afbraak van uw oude badkamer en betegelen de douchemuren. Voor deze optie hoeft u niet meer dan 16.000 euro neer te leggen.
  2. Daarnaast bieden we ook een offerte aan onder de naam Essential, die bekend staat om zijn hogere afwerkingsgraad en goede standaardmaterialen. Bovendien nemen wij bij deze optie ook de tegel- en schilderwerken voor onze rekening.
  3. Bij Comfort, onze derde formule, is de afwerkingsgraad van uw badkamer nog hoger, net zoals de excellente kwaliteit van onze materialen. Een groot deel van uw badkamer kan door ons betegeld worden, en ook maatwerk is absoluut mogelijk.
  4. De Deluxe offerte houdt in: superieure materialen die een leven lang meegaan, uw badkamer die volledig betegeld wordt, alle schilderwerken die door ons uitgevoerd worden en - last but not least - een perfecte afwerking. Maatwerk is hier de standaard, zodat uw badkamer naadloos aansluit bij al uw wensen.

De kosten van uw badkamerrenovatie

Met onze vaste kosten voor badkamerrenovatie en professionele afwerking, zijn we de geschikte partner voor iedere badkamerwens van Erpe-Mere tot Zottegem en van Affligem tot Geraardsbergen. We heten u van harte welkom in onze showroom in Liedekerke of Zottegem voor een persoonlijk gesprek over al uw wensen omtrent de renovatie(kosten) van uw badkamer. U kunt ons daarnaast ook contacteren op het telefoonnummer 053/89.56.50 en op 093/96.45.90. Wij helpen u graag verder!