Liedekerke 053 / 89 56 50 | Zottegem 09 / 396 45 90

De kosten van uw badkamer renovatie bepaalt u bij ons zélf

De kosten van uw badkamer renovatie lopen bij RS Badkamers nooit onverwachts op. Kiest u immers voor een nieuwe badkamer van bij ons, dan kunt u aan het begin zelf aangeven wat u daaraan wilt uitgeven. Lees hier meer over het lage kostenplaatje van onze badkamer renovaties, en hoe dit nooit aan de kwaliteit of hoogwaardige afwerking ervan afdoet.

De kosten voor de badkamerrenovatie van uw dromen blijven bij ons betaalbaar

De kosten van uw badkamer renovatie worden bij RS Badkamers zo betaalbaar gehouden, doordat wij onze renovaties volledig in eigen beheer uitvoeren. Dit wilt zeggen dat we niet alleen meteen aan de slag kunnen, maar ook altijd een stipte en snelle plaatsing kunnen garanderen. Maar voor het zover is, moeten er natuurlijk eerst enkele belangrijke keuzes worden gemaakt omtrent uw nieuwe oase van rust, aan de hand van uw persoonlijke smaak en de gewenste kostprijs van uw badkamer renovatie.

De kost van uw badkamerrenovatie hangt af van uw persoonlijke keuzes

De kosten van uw badkamer renovatie fluctueren immers sterk naargelang de stijl, modellen, materialen en uitvoeringen die uw voorkeur genieten. Wilt u graag de kosten van uw badkamer renovatie berekenen en zich een beeld vormen van het totaalplaatje, maar heeft u nog geen flauw idee van hoe dit eruit moet zien? In onze ruime showroom kunt u uitgebreid inspiratie opdoen.

Wat betaalt u voor een strakke, moderne badkamerrenovatie met inloopdouche? Gaat de focus naar uw luxueuze ligbad of de prachtige betegeling, en in hoeverre beïnvloedt dit de prijs van uw badkamerrenovatie? Alles wat u in onze toonzaal ziet kan bij ons gecombineerd en op uw maat afgesteld worden, zodat uw toekomstige badkamer volledig gerealiseerd wordt zoals u het wilt.

Eens u een idee hebt van hoe uw toekomstige badkamerrenovatie er precies uit ziet, praten we over het beschikbare budget. Dit wordt door ons tot op de cent gerespecteerd, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

De prijs van uw badkamerrenovatie ligt vast in onze aantrekkelijke formules

De kosten van uw badkamerrenovatie kiest u bij ons namelijk zelf. Wij hanteren een vaste totaalprijs, wat betekent dat uw offerte ook meteen uw eindfactuur is. Zo weet u precies waar u aan toe bent, en kunt u er gerust van zijn dat de kosten van uw badkamerrenovatie niet oplopen.

Om een prachtige en betaalbare badkamer te bekomen die perfect aansluit bij uw wensen, hoeft u dus maar twee dingen te doen: bepalen wat die wensen precies zijn, en ons vertellen wat de ideale kostprijs van uw badkamerrenovatie zou zijn.

Wij vergelijken uw visie daarna met onze financieel interessante badkamerformules. In totaal hebben wij vier vaste formules, die elk garant staan voor een prachtige badkamer, maar van elkaar verschillen in budget en afwerking.

  • Zo is er de Light formule die vriendelijk is voor de portemonnee en die een uitstekende standaardrenovatie inhoudt.
  • Daarnaast zijn er ook Essential en Comfort pakketten, die met hoogwaardige materialen en een precieze afwerkingsgraad werken.
  • Voor een luxueuze badkamer waar helemaal niets ontbreekt en waar u al uw dromen tot werkelijkheid kan laten worden, is er de Deluxe optie.

U bent op voorhand dus perfect op de hoogte van wat de kosten zijn voor de renovatie van uw badkamer.

Voor een kwaliteitsvolle badkamerrenovatie met vaste kosten zijn wij uw adres

Met onze vaste kosten voor badkamerrenovaties, interessante formules en professionele afwerking, zijn we het geschikte bedrijf om iedere badkamerwens te vervullen; van Erpe-Mere tot Zottegem en van Affligem tot Geraardsbergen. We heten u van harte welkom in onze showroom in Liedekerke of Zottegem voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek over al uw wensen. U kunt ons daarnaast ook bereiken op het telefoonnr. 053/89.56.50 en op 093/96.45.90. Wij helpen u graag verder!