fbpx

Onze showrooms zijn vandaag open tot 17u30 | Affligem 053 / 89 56 50 Zottegem 09 / 396 45 90

Blog

Terug naar overzicht

Voor uw badkamerrenovatie in Oost-Vlaanderen is er maar één adres

DSC01248.jpg

Inspiratie opdoen in Oost-Vlaanderen voor uw badkamerrenovatie 

In de eerste stap richting een geslaagde badkamerrenovatie in de regio Oost-Vlaanderen bieden we u de kans tot het opdoen van tonnen en nog eens tonnen inspiratie. Wij heten u namelijk van harte welkom in onze RS-showrooms te Affligem en Zottegem, gelegen in regio Oost-Vlaanderen. Daar presenteren we immers schitterende badkameropstellingen in huiselijke settings, zodat u zich een beeld kunt vormen van hoe de gemiddelde badkamerrenovatie die we in Oost-Vlaanderen uitvoeren er nu eigenlijk uit komt te zien. Van een mooie inloopdouche tot een luxueuze badkuip, van badkameraccessoires tot kranen en douchekoppen, ... alle ingrediënten voor een badkamerrenovatie die uw hart doet kloppen vindt u in Oost-Vlaanderen terug in onze prachtige showroom. 

Badkamerrenovatie te Oost-Vlaanderen? Wij ontzorgen in alle fases

RS Badkamers heeft ondertussen al meer dan 300 fantastische badkamerrenovaties in Oost-Vlaanderen op zijn palmares staan. Het mag dan ook niet verwonderen dat we precies op de hoogte zijn van wat er moet gebeuren bij een totale of partiële badkamerrenovatie. In een notendop houdt onze totaalservice in dat we uw nieuwe badkamer met vakmanschap en precisie voor u plaatsen, nadat we uw oude badkamer zorgvuldig demonteren en de leidingen en elektriciteit verleggen, zoals regelmatig vereist is bij de badkamerrenovaties die we in Oost-Vlaanderen doen.

DSC09960.jpg

DSC09872.jpg

Vakkundige badkamerrenovaties vindt u te Oost-Vlaanderen

Elke badkamerrenovatie die we in Oost-Vlaanderen met glans volbrengen wordt in eerste instantie geleid door onze werfleider en zijn dynamische team. Onze mensen worden stuk voor stuk intern opgeleid binnen een positieve en open werksfeer, waar er geen uitdaging uit de weg wordt gegaan. Zo weten we zeker dat elke badkamerrenovatie in Oost-Vlaanderen dankzij onze enthousiaste werkethiek, correcte planning en open communicatie perfect wordt gerealiseerd. Dat is wel zo prettig voor u!

Badkamerrenovatie te Oost-Vlaanderen met expertise

Een prachtige badkamer die van alle gemakken voorzien is en waar u helemaal tot rust komt: het klinkt haast te mooi om waar te zijn, en alsof het uw beschikbare budget ruim overschrijden zal. De droom in kwestie is echter meer binnen handbereik dan u denkt, aangezien we bij RS Badkamers vaste totaalprijzen hanteren. Door onze jarenlange ervaring zijn we namelijk in staat de prijs van uw renovatie perfect te berekenen, waardoor u nooit voor onvoorziene verrassingen komt te staan. Zo kunt u als klant simpelweg een formule van RS Badkamers kiezen die binnen de perken van uw budget blijft, waarna wij de rest volledig voor onze rekening nemen.

Zo bieden we bijvoorbeeld de Light formule aan, die vriendelijk is voor de portemonnee en toch een standaardrenovatie inhoudt die monden doet openvallen. Daarnaast zijn er ook onze Essential en Comfort pakketten, die met hoogwaardige materialen en een precieze afwerkingsgraad voor u worden uitgevoerd. Voor een luxueuze badkamer die het aan werkelijk niets ontbreekt en waar al uw dromen werkelijkheid worden, is er de Deluxe optie. Voor elke wens een badkamer dus, bij RS Badkamers!

Schermafbeelding 2020-07-02 om 09.49.59.png

Kom voor uw badkamerrenovatie eens langs in Oost-Vlaanderen!

Heeft u interesse in een badkamerrenovatie en bevindt u zich in de regio Oost-Vlaanderen? Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Zottegem of Affligem voor inspiratie, vrijblijvend advies, een oprechte babbel over uw  persoonlijke badkamerwensen of een glasheldere offerte. Zo kunnen we de regio Oost-Vlaanderen van alweer een prachtige badkamerrenovatie voorzien! Afspraak maken? Dat kan via het telefoonnummer 05/ 389 56 50 voor de showroom te Affligem en op 09 / 396 45 90 voor Zottegem. Tot snel!

DSC01156.jpg

DSC01309.jpg