fbpx

Onze showrooms zijn vandaag open tot 17u30 | Liedekerke 053 / 89 56 50 Zottegem 09 / 396 45 90

Blog

Terug naar overzicht

Uw nieuwe badkamer in een handomdraai geplaatst door RS Badkamers

Schermafbeelding 2020-01-20 om 12.02.17.png

Een nieuwe badkamer van RS Badkamers: een (totaal)plaatje

‘Time is money’, zoals ze als eens durven zeggen, en daar zijn we ons bij RS Badkamers meer dan bewust van. U bent op zoek naar een betrouwbaar specialist die de opfrissing of totaalrenovatie van uw badkamer in oogwenk kan uitvoeren, maar u bent niet bereid daarvoor te betalen in een gebrek aan goede afwerking? Ons team klaart niet alleen de hele klus in een tijdsbestek van amper zeven dagen tijd, maar levert ook een eindproduct af van topkwaliteit. Dit heeft ermee te maken dat ons team het zich - dankzij meer dan 10 jaar ervaring in de branche der badkamerrenovatie - kan permitteren zowel kleinere verfraaiingen aan uw badkamer als de volledige renovatie ervan quasi exclusief binnen eigen beheer uit te voeren.

Dit heeft naast een beperkte inbeslagname van uw waardevolle tijd ook een ander voordeel: de extra troefkaart die we met plezier op tafel leggen is het minimum aan overlast dat u zal genieten wanneer u kiest voor RS Badkamers. 

Een nieuwe badkamer door RS Badkamers staat garant voor een frisse start, elke dag opnieuw

We kunnen er niet omheen: onze badkamer is een belangrijk maar vooral erg persoonlijk vertrek waarin we veel van onze vrije tijd doorbrengen. Wanneer die tijd dan ook rijp is voor een opfrissing of renovatie, is het niet verwonderlijk dat we een nieuwe badkamer beogen die zowel comfortabel als gebruiksvriendelijk is, en aangenaam om naar te kijken daarbovenop. RS Badkamers voorziet u van een badkamerrenovatie die uw persoonlijke vereisten respecteert en de intieme en rustgevende sfeer in uw nieuwe badkamer maximaliseert. Dankzij een intense communicatie slagen wij er keer op keer in een badkamerrenovatie neer te zetten die de beschikbare ruimte optimaal weet te benutten, conform ieders individuele situatie.

Want met beperkte mogelijkheden - zij het qua budget, zij het qua ruimte - is het een ware kunst zelfs de kleinste badkamer als een riante spa te doen aanvoelen, en dat kunnen we bij RS Badkamers als geen ander!

Schermafbeelding 2020-01-20 om 12.01.40.png

Schermafbeelding 2020-01-20 om 11.32.28.png

De onschatbare waarde van een nieuwe badkamer door RS Badkamers

Maar een gloednieuwe badkamer waarin het zalig verpozen is komt ook met een kostenplaatje. Bij RS Badkamers kijken we zorgvuldig naar uw persoonlijke verlangens en wat we daarmee kunnen aanvangen in de gegeven oppervlakte, maar proberen we deze ook zo veel mogelijk te vervullen zonder daarom de grenzen van uw budget te overschrijden. Een nieuwe badkamer die mooi oogt en luxe uitstraalt maar toch efficiënt is in gebruik hoeft immers helemaal niet duur te zijn. Wees gerust: met onze diensten ter uwer beschikking hoeft u zich geen sauna of jacuzzi aan te schaffen om u in uw eigen badkamer in de wellness te wanen!

Wat daarbovenop een bonus is, is dat we bij RS Badkamers een vaste prijs garanderen waar geen extra of onvoorziene kosten bijkomen. De door ons aangeboden kostenraming zal met andere woorden ook de prijs zijn die u terugvindt op uw eindfactuur. Want ook al kan je op je eigen comfort, genot en welzijn geen prijs zetten, bij RS Badkamers blijft hij toch onveranderd!


Wij steken uw badkamer in een nieuw (bad)jasje

Bent u ervan overtuigd dat uw badkamer een opfrissing of zelfs totaalrenovatie kan gebruiken, maar heeft u voorlopig nog slechts een vaag idee over wat de mogelijkheden zijn voor de invulling van uw nieuwe badkamer? Breng dan een bezoekje aan één van onze veelzijdige showrooms te Zottegem of Liedekerke, die u gegarandeerd zal overladen met een vloedgolf aan inspiratie over hoe uw badkamer eruit kan komen te zien. Als u een blank canvas bent, is onze showroom één groot moodboard waarin u zich kan onderdompelen, dat de eindeloze keuze uit diverse kleurenpaletten, materialen (mat of glanzend, glad of ruw, … ), indelingen, texturen en nog veel meer voor u tentoonspreid. Het enige dat u dan nog te doen staat is het aanvatten van het renovatie-traject dat hierboven beschreven staat: met een van onze experts bespreekt u de initiële ideeën voor de vormgeving van uw badkamer, en u bent op weg. En de rest geschiedde! 

Wat bieden wij u?

  • Maatwerk dat perfect aan uw persoonlijke voorkeuren is aangepast
  • Een feilloos design dat aan al uw esthetische en praktische wensen beantwoordt
  • Een uitvoerige klantbegeleiding met een vast aanspreekpunt
  • Prachtige showrooms waarin u naar hartelust inspiratie kan opdoen
  • Meer dan 10 jaar ervaring in de branche
  • Een totaalrenovatie van uw badkamer in maar liefst één week tijd!

Bovendien werken we exclusief met topmaterialen van uitstekende kwaliteit, zodat uw badkamerrenovatie een duurzame investering vormt waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Tijd voor uzelf nemen wordt zo mogelijk nòg kostbaarder met een nieuwe badkamer van RS Badkamers!

Schermafbeelding 2020-01-20 om 11.45.16.png

Maak een vrijblijvende afspraak

De variabele van onze nieuwe badkamers? Een individuele invulling naar uw persoonlijke behoeften en omstandigheden. De constante ervan? Een prachtig uitgevoerde renovatie en tevreden klanten, telkens weer.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak of vraag een offerte aan en wij helpen u graag verder met de vormgeving van uw fonkelnieuwe badkamer!

Schermafbeelding 2020-01-20 om 11.28.25.png