fbpx

Onze showrooms zijn vandaag open tot 17u30 | Affligem 053 / 89 56 50 Zottegem 09 / 396 45 90

Blog

Terug naar overzicht

RS Badkamers verzorgt de totaalrenovatie van uw badkamer

Inspiratie opdoen voor uw totaalrenovatie

Voor een geslaagde totaalrenovatie van uw badkamer zult u heel wat beslissingen moeten maken die later toonaangevend blijken voor het dagelijks gebruik en genot ervan. Wa adviseren u dan ook om op voorhand zeker voldoende inspiratie op te doen, om zo tot een duidelijk afgelijnd beeld te komen van de meest geschikte invulling voor de totaalrenovatie van uw badkamer.

Welke badkamermeubels zijn mooi, maar ook praktisch in uw beschikbare ruimte? Welke tegels? Een inloopdouche of een douchebak? Een luxueus bad of extra opbergruimte? Bij RS Badkamers komen we ten volle tegemoet aan uw nood aan inspiratie, en hebben we een ruime showroom waar schitterende badkameropstellingen in huiselijke settings geplaatst zijn, zodat u meteen kunt zien hoe onze badkamers er werkelijk uitzien.

DSC01069.jpg

DSC09944.jpg

Keuze gemaakt voor uw badkamer totaalrenovatie? 

Na het ontwerpen van uw toekomstige badkamer plannen we samen de werkelijke totaalrenovatie ervan in. Deze zal gebeuren in eigen beheer en door onze eigen dynamische en vakkundige medewerkers, wat het voordeel met zich meebrengt dat we volop op mekaar ingespeeld zijn en dus efficiënt te werk gaan.

Geen tijdsverlies dus bij RS Badkamers, wat wel vaak het geval is wanneer men noodgedwongen verschillende bedrijven moet inhuren voor allerhande taken. Dankzij onze alomvattende service blijft de overlast van uw totale badkamerrenovatie beperkt tot een minimum, en kunnen we bovendien garanderen dat uw badkamerrenovatie binnen één week klaar is!

Puur vakmanschap voor uw badkamerrenovatie in Oost-Vlaanderen 

Elke volledige badkamerrenovatie die RS Badkamers op zijn schouders trekt wordt geleid door onze werfleider en zijn team van experts. Deze laatsten worden intern opgeleid binnen een leerzame en open werksfeer, waar nooit een uitdaging uit de weg wordt gegaan. Zo weten we zeker dat onze complete badkamerrenovaties te Oost-Vlaanderen worden uitgevoerd met een goede werkethiek, een correcte planning en duidelijke communicatie.

DSC09639.jpg

Waarom hechten we zo veel belang aan communicatie tijdens een totaalrenovatie? 

Wij begrijpen dat er doorheen de verschillende fases van een badkamer totaalrenovatie bij de klant vaak de nood heerst aan terugkoppeling. Hoe ver staan we al? Wat moet er nog gebeuren? Gaat alles wel helemaal goed? Daarom werken wij met één vaste contactpersoon die u gedurende de volledige renovatie van uw badkamer perfect op de hoogte houdt van de vorderingen.

Bovendien kan u altijd bij ons terecht met vragen, wat dankzij onze nieuwe app nu nóg makkelijker is. Deze kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat u dagelijks op de hoogte wordt gebracht van de staat van uw complete badkamerrenovatie, en zelfs telkens de planning voor de volgende dag ontvangt.

DSC01156.jpg

DSC09605.jpg

Transparant over onze prijzen voor een badkamerrenovatie

Een prachtige badkamer, van alle gemakken voorzien, heeft de bijzondere kwaliteit quasi iedere stresskip volledig tot rust te brengen. De onbereikbare droom van ontspannen tijd met uzelf doorbrengen in luxueuze badkamer is echter dichterbij dan u denkt, want bij RS Badkamers hanteren we vaste totaalprijzen. Dit wilt zeggen dat u simpelweg een formule van RS Badkamers kunt uitkiezen die netjes binnen de grenzen van uw budget blijft, wat overigens niet betekent dat uw badkamer totaalrenovatie ook maar een spatje minder spectaculair zal zijn. Door onze jarenlange ervaring kunnen we de prijs van uw volledige badkamerrenovatie namelijk perfect berekenen, zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Kom eens langs! 

Heeft u interesse in een badkamer totaalrenovatie in Oost-Vlaanderen? Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Zottegem of Affligem voor een offerte, inspiratie, vrijblijvend advies en een babbel over uw badkamerwensen. Zo kunnen we samen tot het perfecte eindresultaat komen voor uw renovatie. Afspraak maken? Dat kan via het telefoonnr. 05 389 56 50 voor Affligem en op 09 396 45 90 voor Zottegem. Tot snel!