fbpx

Onze showrooms zijn vandaag open tot 17u30 | Liedekerke 053 / 89 56 50 Zottegem 09 / 396 45 90

Blog

Terug naar overzicht

Badkamerrenovatie in Zottegem een koud kunstje voor RS Badkamers

Schermafbeelding 2020-01-20 om 11.31.43.png

Badkamerrenovatie te Zottegem en omstreken voltooid in slechts één week tijd

Onze sterkste troef? De totaalrenovatie van uw badkamer kan plaatsvinden en voltooid worden binnen de tijdspanne van slechts één week. Bij RS Badkamers voeren we immers al onze renovatiewerken binnen eigen beheer uit, waardoor we niet alleen de betrouwbaarheid van onze service versterken maar ook de tijdsduur van de renovatiewerken en de overlast die u ten gevolge lijdt tot een minimum beperken. Alles blijft immers binnen de handen van één en hetzelfde team, van de eerste tegel die uitgebroken wordt tot de eerste druppel die uit de kraan van uw gloednieuwe regendouche komt. Wordt er alsnog beroep gedaan op bronnen buiten ons team, dan vertrouwen wij op vaste partners waarmee we al jaren in zee gaan, zodat wij nog steeds professionaliteit en de beste kwaliteit garanderen.

Badkamerrenovatie in Zottegem en omliggende gemeenten verzorgd door RS Badkamers

U bent toe aan een nieuwe, frisse badkamer die u de oase van rust gunt waar u zo naar verlangt, maar weet niet meteen waar te beginnen? Geen zorgen, RS Badkamers schiet graag te hulp! Onze showroom te Zottegem voorziet immers een schat aan inspiratie en een waaier aan mogelijkheden om uw gloednieuwe badkamer vorm te geven, zodat u naar huis gaat met een overschot aan ideeën over hoe uw fonkelnieuwe wellness-paradijsje eruit moet komen te zien.

Of u nu kiest voor een sauna, stoomdouche, ligbad, vloerverwarming, tegelwand, … en of u gaat voor een moderne, klassieke of eerder landelijke uitstraling, bij RS Badkamers zijn we op alles voorzien om u de badkamer te bezorgen die u in gedachten heeft, en dat in een minimum aan tijd!

Schermafbeelding 2020-01-20 om 11.31.07.png

Een totaalrenovatie van uw badkamer

Houdt u ervan lange, ontspannen uren door te brengen in een comfortabel ligbad, of bent u eerder het type dat gebaat is bij een verkwikkende douche? Misschien is het antwoord beide, maar heeft u ook nog graag voldoende opbergruimte in uw badkamer? Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk moet schikken op de badkamer van uw dromen. Bij RS Badkamers houden we namelijk uitvoerig rekening met uw persoonlijke wensen en - belangrijker nog - streven we ernaar deze te verenigen met een zo efficiënt mogelijke invulling van uw beschikbare oppervlakte.

Zo geven we zelfs kleinere badkamers het vermogen aan te voelen als een ruime, weelderige spa, waarin u naar hartelust kan relaxen. Voor kleine en moeilijk in te vullen ruimtes bedenken we een badkamerrenovatie gebaseerd op creatieve oplossingen en praktisch maatwerk, waarbij we vanzelfsprekend ook de veiligheidsvoorschriften nauwlettend in het achterhoofd houden.

Schermafbeelding 2020-01-20 om 11.28.25.png

RS Badkamers: dé badkamerspecialist te Zottegem en verder

Maar uw persoonlijke wensen moeten niet alleen met de indeling en beschikbare oppervlakte van uw badkamer, maar ook met uw budget gerijmd worden. Bij RS Badkamers maken we een offerte op waarvan de prijs te allen tijde ongewijzigd, zodat we een totaalrenovatie van uw badkamer kunnen verzorgen waar geen extra of onvoorziene kosten bijkomen. Bij RS Badkamers garanderen we u een vaste prijs en doen we altijd wat we beloven, zodat u nooit een koude douche krijgt.


Voor minder dan de allerbeste kwaliteit gaan we bij RS Badkamers immers niet, en dat geldt niet alleen voor onze materialen, badkamer-ontwerpen en -realisaties, maar ook voor ons persoonlijk contact naar de klant toe. Ons team begeleidt u namelijk intensief op elke stap van de weg met deskundig advies dankzij onze uitstekende communicatie, waarbij u op een vast aanspreekpunt beroep zal kunnen doen voor al uw inlichtingen. Deze klantgerichte aanpak gecombineerd met onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat RS Badkamers het totaalplaatje aanbiedt wat betreft een excellente uitvoering van badkamerrenovaties in Zottegem en omliggende gemeenten!

Maak een vrijblijvende afspraak 

De ultieme badkamerrenovatie in Zottegem en omgeving is slechts enkele stappen van u verwijderd. Maak nu vrijblijvend een afspraak met RS Badkamers en zie uw droom van de perfecte badkamer uitgroeien tot een tastbaar eindproduct. Of vraag meteen een offerte aan!