fbpx

Onze showrooms zijn vandaag open tot 17u30 | Liedekerke 053 / 89 56 50 Zottegem 09 / 396 45 90

Blog

Terug naar overzicht

Badkamerrenovatie te Liedekerke door RS Badkamers

Aftellen naar een prachtige en functionele badkamer begint wanneer u onze showroom te Liedekerke binnenstapt. Dompel u (figuurlijk, maar misschien binnenkort ook letterlijk) onder in onze badkamerinterieurs en vorm u alvast een beeld van hoe een badkamer van RS Badkamers uw leven in de meest positieve zin zal veranderen. De tijdens uw bezoek opgedane inspiratie fungeert als basismateriaal voor de volgende stap in uw traject: in intensief overleg beslissen we samen met u hoe we uw fonkelnieuwe badkamer op de meest geschikte manier vorm zullen geven.

Bij elke keuze uit ons uitgebreide assortiment aan badkamerinrichtingen wordt u persoonlijk ondersteund door onze ervaringsdeskundigen, die al jaren in het vak zitten en u zullen bijstaan met hun beste advies. Wanneer u met RS Badkamers in zee gaat kan u er bovendien op vertrouwen dat u telkens een vast aanspreekpunt zal hebben voor al uw vragen en zorgen, waardoor we er gedurende heel de samenwerking zeker van kunnen zijn dat u zich te allen tijde gehoord en in goede handen voelt. 

Schermafbeelding 2020-01-20 om 11.45.16.png

De perfecte badkamerrenovatie in Liedekerke en omgeving wordt mogelijk dankzij RS Badkamers

Een dergelijke persoonlijke begeleiding heeft niet alleen een oprechte vertrouwensband met de klant tot oogmerk, maar ook dat ons badkamerontwerp tot in de puntjes op al uw sanitaire behoeften is afgestemd. Zo kijken we naar de oppervlakte die u ter beschikking heeft, maar ook naar hoe deze ruimte precies is opgedeeld en wat de mogelijkheden voor een (totaal)renovatie precies zijn.

Zijn er bijvoorbeeld bepaalde beperkingen waar we niet omheen kunnen en zo ja, hoe zetten we deze op een creatieve manier om in sterktes, zodat alles een praktisch geheel vormt? Zo droomt u misschien van een dubbele wastafel in uw badkamer, maar gunt een enkele lavabo u nét dat beetje extra aan opbergruimte en bewegingsvrijheid waar u zo naar snakt in uw dagelijkse ochtendroutine. En gaat u voor tegels op de vloer én op de badkamerwand, maar laat u de complementaire vloerverwarming uit financiële overwegingen misschien best achterwege? Samen met u bepaalt RS Badkamers wat voor uw individuele situatie de beste opties zijn.

RS Badkamers: voor een betaalbare nieuwe badkamer die van onschatbare waarde is

In deze waaier aan keuzes wordt u bovendien niet alleen met hand en tand begeleid, er wordt ook nauwgezet rekening gehouden met het budget dat u ter beschikking heeft. Dit houdt in dat we u zo veel mogelijk waar voor uw geld aanbieden binnen de door u gestelde prijsklasse, zodat u zo weinig mogelijk compromissen sluit op de badkamer van uw dromen. Samen met u wegen we elk denkbaar parcours af dat binnen uw mogelijkheden valt, tot we tot een opportune invulling komen die van uw badkamer een voor u betaalbaar walhalla maakt.

Bovendien houden wij ons gedurende het hele renovatieproject van uw badkamer aan een vaste prijs: wij bieden de garantie dat de prijs die we u op uw offerte aanbieden de prijs is die u uiteindelijk op uw eindfactuur aantreft, zodat u op geen enkel moment in het renovatietraject voor verrassingen komt te staan.

Schermafbeelding 2020-01-20 om 11.44.47.png

RS Badkamers: uw partner voor prachtige badkamerrenovaties te Liedekerke en omgeving

Bovendien zijn we er bij RS Badkamers trots op te bestaan uit een team dat over een ton aan vakmanschap en ervaring beschikt, zodat wij moeiteloos binnen eigen beheer kunnen werken. Van de eerste schetsen van het ontwerp tot de afbraak van uw oude badkamer, van het leggen van nieuwe leidingen en elektriciteit tot het monteren van uw nieuwe badkamermeubels, enzovoort: Bij RS Badkamers blijft het renovatieproces van uw badkamer van begin tot einde binnen de controle van onze eigen werkkrachten.

Zo kunnen we u niet alleen meer vertrouwen schenken over de levering en afwerking van onze interieurbouw en ons eindproduct, maar beperken we ook aanzienlijk de overlast waar u mee te maken zou krijgen bij een dergelijke badkamerrenovatie. Doen we dan toch uitzonderlijk (!) beroep op een uitbesteding, dan is het in samenwerking met trouwe, vaste partners, zodat u noch aan betrouwbaarheid, noch aan kwaliteit of professionaliteit inboet.


Schermafbeelding 2020-01-20 om 11.46.00.png

RS Badkamers realiseert uw badkamerrenovatie in een vingerknip

De kers op de taart? Bij RS Badkamers verzorgen we uw badkamerrenovatie in maar liefst zeven dagen tijd! Dankzij de deskundigheid van ons team en onze jarenlange ervaring zijn we namelijk in staat onze renovatieprojecten te verwezenlijken in niet meer tijd dan strikt noodzakelijk, en dat betekent dat u in een mum van tijd kan genieten van uw nieuwe badkamer!

Bij RS Badkamers focussen we op lokale productie, en daarom leggen we ons voornamelijk toe op badkamerrenovaties binnen de regio Liedekerke en omstreken. Bent u geïnteresseerd in

een opfrissing of totaalrenovatie van uw badkamer en wilt u graag met ons bekijken wat de mogelijkheden zijn? Contacteer ons gerust voor een afspraak  en vraag ons om persoonlijk advies, of laat vrijblijvend een offerte opmaken!