fbpx

Onze showrooms zijn vandaag open tot 17u30 | Affligem 053 / 89 56 50 Zottegem 09 / 396 45 90

Blog

Stijgende prijzen? Niet bij ons!

Stijgende prijzen hier, stijgende prijzen daar…je hoort niets anders meer. Moeten wij ons zorgen maken? Niet bij ons! Wij werken al verschillende maanden met onze zelfde prijzen.

Badkamerrenovatie te Affligem door RS Badkamers

Als een badkamerrenovatie te Affligem en omstreken een vraag is, dan is RS Badkamers by Renostep ongetwijfeld het enige juiste antwoord. Bij RS Badkamers verzorgen we zowel kleine verfraaiingen aan uw bestaande badkamer als volledige renovaties, en doen we dat op een manier die dankzij haar ongeëvenaarde professionaliteit een spoor van tevreden klanten achter zich laat.

Heeft u ook interesse in een renovatie van uw badkamer die niet alleen gebruikmaakt van de meest duurzame materialen, maar ook sneller gebeurd is dan dat u ‘bad’ kan zeggen? Voor een droomrealisatie van uw badkamerrenovatie te Liedekerke en omstreken kunt u rekenen op RS Badkamers.

RS Badkamers verzorgt de totaalrenovatie van uw badkamer

Soms volstaat het louter vervangen van een kraan of een douchebak, maar wanneer uw badkamer werkelijk begint te kreunen onder het gewicht van uw dagelijkse verzorging en hygiëne, is de tijd aangebroken om te beginnen nadenken over een badkamer totaalrenovatie. Bij RS Badkamers kunnen we u daar uitstekend bij helpen: richt uw badkamer helemaal naar eigen smaak en voorkeur in met het oprecht en professioneel advies dat RS Badkamers bij elke badkamer totaalrenovatie met plezier verleent.

Voor uw badkamerrenovatie in Oost-Vlaanderen is er maar één adres

Badkamerrenovatie is een precaire en belangrijke onderneming, waarvan het zo goed als altijd aangewezen is deze aan een vakman over te laten die handelt met kennis van zaken. Bij RS Badkamers te Oost-Vlaanderen kunt u terecht voor een badkamerrenovatie die uitgevoerd wordt met expertise, passie en detail. Van de eerste tot de laatste druppel staan we voor u klaar om de badkamer van uw dromen te realiseren.

Pleisterwerken, betegel je alles of kies je voor Mortex?

Bij RS Badkamers staat het als een paal boven (bad)water dat er over persoonlijke smaak niet te twisten valt, en dat elk mens een uniek wezen is met individuele, specifieke voorkeuren en wensen. 

De lengte van de douchewand

‘De douche is niet afgesloten, mijn badkamer gaat onder water staan’: bij menig man dat de aankoop van een inloopdouche overweegt, is het een vaak voorkomende vrees. 

Bad of douche

Vele mensen staan onzeker tegenover de keuze of ze de badkamer van hun dromen zullen uitrusten met een douche of met een bad. 

Douchebak of inloopdouche

Anno 2020 zijn er velen nog steeds geneigd te denken dat een douchebak de beste garantie vormt voor een waterdichte douche. Bij RS Badkamers helpen we dergelijke vooroordelen, die gebaseerd zijn op de foutieve redenering dat het grote, witte vlak in de douche noodzakelijk de oorzaak van vochtproblemen is, voorgoed de wereld uit. 

Afspraak en inplanning

Met enige fierheid kunnen we bij RS Badkamers zeggen dat onze werkwijze een unicum vormt in de bouwsector en in de wereld der badkamerrenovatie: wij zijn namelijk de enigen om onze klant de opportuniteit te gunnen niet alleen de materialen te kiezen waarmee er gewerkt wordt, maar ook nog eens de startdatum van deze werken zélf te bepalen.

Mortex: mooi, veelzijdig en geschikt voor nieuwbouw en renovatie

Denk je erover een nieuwe badkamer te plaatsen of je bestaande badkamer een opfrisbeurt te geven? Je wilt een frisse uitstraling combineren met gebruiksgemak? Kies dan voor Mortex! 

De totaalrenovatie van uw badkamer waar u op kunt vertrouwen

Een totaalrenovatie van jouw badkamer, tot in de puntjes afgewerkt en dat in een mum van tijd? RS Badkamers klaart de klus in maar liefst één week, en dat met een vaste prijs, een service die overloopt van klantvriendelijkheid en een intensieve begeleiding door onze ervaringsdeskundigen. Zo besteden we niet alleen uw beschikbare badkamer-ruimte, maar ook uw kostbare tijd optimaal! 

Of het nu gaat om een kleine opfrissing of een volledige renovatie van uw badkamer, ons maatwerk biedt tal van mogelijkheden waarmee u uw badkamer kan vormgeven op een manier die niet moet onderdoen voor de gemiddelde spa!


Uw nieuwe badkamer in een handomdraai geplaatst door RS Badkamers

Een nieuwe badkamer in gedachten, maar op zoek naar iemand die uw vage ideeën kan transformeren naar concrete details? RS Badkamers is dé badkamerspecialist waarop u vertrouwen kunt! Wij verzorgen zowel de opfrissing van uw badkamer als een totaalrenovatie, en schrikken daarbij niet terug van persoonlijke, op maat gemaakte formules. Van ligbad tot inloopdouche, van dubbele wastafel tot zelfreinigend toilet, van sauna tot jacuzzi, enzovoort: laat u blij verrassen door ons uitgebreid gamma aan badkamer-inrichtingen, waarmee we zelfs de meest uitdagende badkamer een optimale invulling geven.

Badkamerrenovatie in Zottegem een koud kunstje voor RS Badkamers

Een badkamerrenovatie in Zottegem en omstreken staat synoniem voor een geknipt klusje voor RS Badkamers. RS Badkamers mag zich immers niet voor niets de dé specialist van sanitaire voorzieningen in Zottegem en omgeving noemen, en daar zijn we fier op! Dankzij ons gerenommeerd vakmanschap en onze ongeëvenaarde service naar klanten toe is RS Badkamers de meest betrouwbare keuze wanneer het aankomt op zowel opfrissingswerken als volledige badkamerrenovaties in de regio Zottegem en omstreken.