Liedekerke 053 / 89 56 50 | Zottegem 09 / 396 45 90

Badkamers showroom in Liedekerke en Zottegem: RS Badkamers

Een badkamers showroom waar u ruim de keuze krijgt uit verschillende mogelijkheden en stijlen is vandaag de dag een zeldzaam iets. Daarom bieden we u bij RS Badkamer maar liefst twéé badkamers showrooms aan, zodat u vast en zeker de badkamer van uw dromen vindt. Waar u die badkamers showroom precies vinden kunt en wat de andere voordelen van onze badkamerrenovaties zijn, dat leest u hier.

Badkamers showroom gezocht? Wij hebben er twee!

Een badkamers showroom waar u een zee van inspiratie kunt opdoen, en misschien zelfs de eerste stap kunt zetten in de richting van uw eigen badkamerrenovatie? Die vindt u bij RS Badkamers. Niet één bovendien, maar zelfs twee: bij RS Badkamers hebben we immers een badkamer showroom in Liedekerke, maar ook in Zottegem. Dubbel zoveel badkameropstellingen, dubbel zoveel inspiratie, en dubbel zoveel wat we voor u kunnen betekenen. Een moderne badkamer met strakke lijnen? Check. Een traditionele badkamer met een warme uitstraling? Check. Een landelijk exemplaar? Dubbelcheck. Bij RS Badkamers zijn de mogelijkheden voor de inrichting van uw nieuwe badkamer, die u naar hartelust kunt ontdekken in onze badkamers showroom, eindeloos!

Badkamers showroom met voor ieder wat wils

In een badkamers showroom van RS Badkamers vindt u realistische badkameropstellingen in alle soorten en maten, en met tal van prachtige afwerkingen en modellen. Behorend tot verschillende prijsklassen bovendien, waardoor onze badkamers showroom voor iedereen wel wat wils heeft. Want uw nieuwe badkamer moet niet alleen passen bij uw persoonlijke smaak, maar ook bij uw persoonlijke budget. Daarom werken we bij RS Badkamers dan ook met verschillende vaste badkamerformules, die ook allen tentoongesteld zijn in onze badkamers showroom. Alvorens u daar een kijkje gaat nemen, sommen wij ze alvast graag voor u op.

Onze badkamers showroom te Liedekerke of Zottegem bezoeken? U bent van harte welkom!

In onze badkamers showroom, of u nu die gelegen te Liedekerke of Zottegem bezoekt, vindt u de volgende keuzemogelijkheden terug, die allen verschillen in prijs en afwerking. Bovendien herinneren we er u graag aan dat de prijs van uw badkamerrenovatie bij RS Badkamers steeds onveranderd blijft: de prijs op uw offerte, is de prijs die u ook zult terugvinden op uw eindfactuur.

  1. Light: Een degelijke badkamer met standaardmaterialen en een standaardafwerking, voor een betaalbare prijs.
  2. Essential: Iets betere materialen, iets betere afwerking, iets meer comfort. Kortom: net dat tikje meer dan de basisbadkamer.
  3. Comfort: Een hoogwaardige badkamer met excellente materialen en een prachtige afwerking, waarbij u bovendien de optie tot maatwerk geniet.
  4. Deluxe: De parel van de badkamers, en onze meest luxueuze formule. Volledig maatwerk, volledige betegeling, excellente kwaliteit.

In onze badkamers showroom kunt u terecht om deze verschillende formules niet alleen te bezichtigen, maar ook voor meer info over de diverse specificaties en prijzen ervan. Onze ervaren experts luisteren zorgvuldig naar uw behoeften en verwachtingen, en koppelen deze in geen tijd aan de formule en badkamer die perfect bij u past, waarvan u nog jarenlang genot zult hebben!

Onze badkamers showroom bezichtigen? Breng ons gerust een spontaan bezoekje!

Onze badkamer showroom te Liedekerke of Zottegem kunt u bij interesse gerust een spontaan bezoekje brengen, waarbij we u vrijblijvend adviseren over de verschillende mogelijkheden. Komt u liever op afspraak? Geen probleem, wij zitten maar al te graag met u samen voor een persoonlijk gesprek en professioneel advies. U kunt ons altijd bereiken via het contactformulier op onze website, dat u bovendien ook kunt gebruiken bij vragen of wanneer graag meer info had gehad over onze diensten. In onze badkamers showroom helpen we u maar wat graag bij het vinden van de badkamer van uw dromen!