Liedekerke 053 / 89 56 50 | Zottegem 09 / 396 45 90

Badkamer vernieuwen? Snel en betaalbaar met RS Badkamers

Badkamer vernieuwen? Bij RS Badkamers klaren we de klus in maar liefst één week tijd. Met duurzame materialen, lokaal vakmanschap en een hoogwaardige afwerking voorzien we u van een prachtig plekje, waar u heerlijk tot rust kunt komen. In een ruim ligbad bijvoorbeeld, of een verkwikkende regendouche. Uw badkamer vernieuwen met RS Badkamers, dat betekent kiezen voor kwaliteit.

Uw badkamer vernieuwen om eindelijk die welverdiende me-time te genieten

Badkamers vernieuwen, daarin specialiseren we ons bij RS Badkamers al jarenlang. In een verouderde badkamer is wat welverdiende tijd voor uzelf maken immers allesbehalve vanzelfsprekend, en daarom opteren vele klanten voor het volledig vernieuwen van hun badkamer. Daarin ondersteunen wij hen dan ook van A tot Z: met kwalitatieve materialen, betaalbare prijzen, een vaste offerte en snelle montage. Niet onbelangrijk, want wanneer u uw badkamer vernieuwt heeft u in de eerste plaats behoefte aan een ruimte waar u volledig tot rust komt; en volop aandacht kunt besteden aan uw persoonlijke welzijn en hygiëne, in alle luxe en comfort. Met bijvoorbeeld een mooie inloopregendouche, een moderne dubbele wastafel met veel opbergruimte of een ruim ligbad: wij vernieuwen uw badkamer zo dat ze tot in de puntjes naar wens is. Zo zijn we al jarenlang dé specialist ter zake voor het vernieuwen van uw badkamer. Graag meer zien? Bekijk dan zeker even onze facebookpagina, instagrampagina of de realisaties op onze website!

Uw badkamer vernieuwen begint bij uzelf: wij luisteren oprecht naar uw behoeften

Uw badkamer vernieuwen begint voornamelijk bij het kenbaar maken van uw specifieke behoeften, wensen en beschikbare budget. Daarnaar luisteren wij graag oprecht in een persoonlijk gesprek, zodat we perfect op de hoogte zijn van de badkamer van uw dromen en hoe deze eruit ziet. Welke elementen zijn het belangrijkste? Welke stijl ziet u graag? Wat met inbouwmogelijkheden en opbergruimte? Heeft u reeds een praktische indeling in gedachten? We houden rekening met al uw ideeën en noden. Samen komen we dan tot de volgende vraag: welke van onze formules kiest u uit om uw oude badkamer te vernieuwen? Wij sommen de diverse mogelijkheden graag kort voor u op.

Uw badkamer vernieuwen met onze aantrekkelijke vaste formules

Uw badkamer vernieuwen met RS Badkamers betekent dat u de keuze krijgt uit 4 vaste formules, die elk een andere afwerkingsgraad en prijs hebben. Zo kunt u kiezen tussen:

  1. Light – Een vriendelijke prijs voor een goede en degelijke badkamer
  2. Essential – Hoge afwerkingsgraad en goede materialen voor een aangename en mooie badkamer
  3. Comfort – Een luxueuze badkamer met oog voor detail en van excellente kwaliteit.
  4. Deluxe – De crème de la crème van de badkamers. Volledig op maat en met de gewenste luxe en superieure materialen.

Bovendien hanteren we een vaste prijs voor elke formule, want dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we de kostprijs van de vernieuwing van uw badkamer perfect berekenen. Dat betekent dat de offerte die u bij ons ontvangt, ook meteen uw eindfactuur is. Zo weet u bij RS Badkamers precies waar u aan toe bent: een meerwaarde.

Wij vernieuwen uw badkamer razendsnel

Nadat onze offerte voor het vernieuwen van uw badkamer door u wordt goedgekeurd, installeren we met veel zorg uw nieuwe badkamer en verleggen we indien nodig de leidingen en elektriciteit. Zo zorgen we ervoor dat uw gehele badkamerrenovatie tot in de puntjes in orde is. Daarop zult u trouwens niet lang moeten wachten: wij vernieuwen uw badkamer volledig in slechts één week tijd. Dit met inbegrip van de afbraak van uw oude badkamer, en dat terwijl onze vraagprijs voor het renoveren van uw badkamer toch onveranderd blijft. Weer een zorg minder! Ook kunt u via onze eigen app de vooruitgang van de vernieuwing van uw badkamer volgen, en wordt u dagelijks ingelicht over de planning van de volgende dag. Zo kunt u al binnen 7 dagen genieten van een nieuwe en luxueuze badkamer, waar u helemaal tot rust komt.

Zou u graag uw badkamer laten vernieuwen met RS Badkamers?

RS Badkamers vernieuwt uw badkamer met glans, en aan een betaalbare prijs. Wenst u meer informatie? Voor inspiratie of persoonlijk, professioneel advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Enerzijds in Liedekerke, waar u een afspraak kunt maken via het nummer 053 89 56 50, anderszijds in Zottegem, waar u ons kunt bereiken via 09 396 45 90. We heten u van harte welkom en helpen u graag verder met het vernieuwen van uw badkamer!