Badkamer renoveren Liedekerke

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf in Liedekerke om uw badkamer te laten renoveren? Deze klus kunt u prima aan RS-badkamers by Renostep overlaten. Wij zijn al ruim tien jaar een toonaangevend bedrijf in badkamer renovatieprojecten en hebben al veel badkamers in Liedekerke en wijde omgeving mogen renoveren.

Het renoveren van een badkamer kan een behoorlijk ingrijpende klus zijn. Deze verbouwing zal in meerdere fasen worden uitgevoerd, te beginnen met het verwijderen van uw oude sanitaire voorzieningen. Afhankelijk van de nieuwe situatie kan het daarna noodzakelijk zijn om het leidingwerk of de elektriciteit te verleggen. Pas als deze taken volledig zijn voltooid, kan er begonnen worden met het plaatsen van de nieuwe badkamer.

Deze opsomming kan overkomen alsof u een zeer lange tijd overlast zult hebben van deze verbouwing, maar niets is minder waar. Op het moment dat deze werkzaamheden soepel in elkaar overlopen, kan de overlast beperkt blijven tot slechts een paar dagen. We laten u zien hoe.

Nieuwe badkamer plaatsen
Badkamer renoveren Liedekerke

Badkamer installateur in Liedekerke

RS-badkamers by Renostep wordt gezien als een zeer aansprekende badkamer installateur in Liedekerke. Dit komt door onze zeer klantgerichte werkwijze. We kunnen uw badkamer verbouwing volledig verzorgen. Het bouwen van een nieuwe badkamer begint bij het ontwerp en het maken van zeer veel keuzes met betrekking tot de inrichting van uw sanitaire ruimte. Onze adviseurs zetten graag hun vakkennis en ervaring in om voor u een badkamer te ontwerpen die volledig voldoet aan uw wensen. We zullen net zo lang doorgaan tot u voor de volle 100% tevreden bent.

Op efficiënte wijze een badkamer renoveren om de overlast tot het minimum te beperken

Na het maken van uw keuze zullen we met u een afspraak maken wanneer we starten met het renoveren van uw badkamer. Ook hierin zijn we zeer onderscheidend ten opzichte van andere bedrijven. Het volledige project kunnen we immers in eigen beheer houden en zullen we vaak volledig met onze eigen medewerkers uitvoeren. Mochten er werkzaamheden zijn die we niet zelf kunnen uitvoeren, zullen we dit overlaten aan een vaste groep van partners.

Het grote voordeel hiervan is dat we de te verrichten werkzaamheden op een efficiënte wijze op elkaar kunnen afstemmen. Hierdoor zal er géén tijdverlies optreden, zoals dat vaak wel het geval is als u gebruik maakt van vakmensen van verschillende bedrijven. Op deze manier kan de overlast van de werkzaamheden tot een minimum beperkt blijven. We durven u zelfs de garantie te geven dat we binnen één week klaar zijn met het verbouwen van uw badkamer.

Het is goed om te weten dat u gedurende de renovatie een vaste contactpersoon heeft waar u altijd bij terecht kunt met vragen. Daarnaast is het voor ons niet meer dan vanzelfsprekend dat we uw woning weer keurig achterlaten als we de werkzaamheden in uw badkamer hebben afgerond. U kunt direct gebruik maken van uw droombadkamer.

Nieuwe badkamer installeren
Badkamer renoveren Liedekerke

Complete badkamer prijzen

Een ander groot voordeel van onze werkwijze is dat we een vaste prijs hanteren voor de renovatie van een badkamer. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende vakkennis kunnen we heel goed inschatten welke werkzaamheden verricht moeten worden en wat de kosten hiervan zijn. Onze offerteprijs is dan ook de prijs die u achteraf op uw factuur zult aantreffen. U zult dan ook niet op vervelende wijze verrast worden dat de kosten hoger zijn uitgevallen.

We scheppen ook direct duidelijkheid met betrekking tot de prijsstelling door complete badkamer prijzen aan u te offreren. Dit betekent dat de prijs die we aan u aanbieden de prijs is voor het materiaal en de werkzaamheden die we voor u verrichten. Zoals u merkt, hechten wij veel waarde aan een eerlijke en open communicatie.

Heeft u interesse om vrijblijvend eens verder te praten over onze mogelijkheden om uw badkamer te renoveren? Bezoek dan gerust onze showroom in Liedekerke, aan de Affligemsestraat 437. Onze adviseurs vertellen u graag waarom wij dé ideale partner zijn om uw droombadkamer te realiseren.