Liedekerke 053 / 89 56 50 | Zottegem 09 / 396 45 90

Badkamer op maat laten maken? RS Badkamers is uw specialist

Een badkamer op maat laten maken betekent een duurzame investering, die uw woon- en leefcomfort ongetwijfeld naar een hoger niveau zal tillen. Met RS Badkamers is dergelijk maatwerk niet alleen betaalbaar en van topkwaliteit, het wordt ook nog eens binnen de week uitgevoerd. Lees hier meer over wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Een badkamer op maat past volledig bij uw individuele smaak

Een badkamer op maat laten maken betekent logischerwijze dat deze volledig bij u moet passen, en bij uw individuele smaak natuurlijk. Had u bijvoorbeeld graag een moderne badkamer gehad met strakke lijnen? Dan verzorgen we die voor u. Liever een warm en landelijk exemplaar? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Wij hebben werkelijk alles in huis om een badkamer op maat te creëren die naadloos aansluit bij al uw interieurwensen, zodat u voor de volle 100% tevreden kunt zijn. Met onze professionele diensten, en met uw nieuwe badkamer natuurlijk!

Een badkamer op maat die ingericht is naargelang uw persoonlijke gebruik

Een badkamer op maat laat u echter niet alleen maken voor het mooie uitzicht: u wilt er ook zeker van zijn dat deze qua indeling volledig aansluit bij uw persoonlijke behoeften. Dat willen we bij RS Badkamers ook, en daarom beginnen onze badkamerrenovaties steevast met een persoonlijke ontmoeting. Daarin overlopen we samen uitgebreid al uw verwachtingen voor een badkamer op maat, zodat we tot in de puntjes op de hoogte zijn van hoe uw droombadkamer er precies uitziet. Vervolgens komen we ter plaatse om alles op te meten, en om u advies te verlenen over hoe we uw beschikbare ruimte optimaal benutten.

Een badkamer op maat maakt bij ons deel uit van vaste prijsformules

Een badkamer op maat, houdt in dat ook de prijs daarvan op maat is. We willen namelijk dat uw nieuwe badkamer perfect past bij uw esthetische en praktische voorkeuren, maar ook dat deze binnen de grenzen van uw budget past. Om onze badkamers voor werkelijk iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken, werken wij dan ook met vaste badkamerformules. Deze verschillen in prijs en afwerking, maar zijn allen kwaliteitsvolle en interessante opties, waaronder de mogelijkheid tot een badkamer met maatwerk. Wij sommen onze verschillende opties graag kort voor u op.

Een badkamer, op maat of standaard, van RS Badkamers: de opties

  1. Een badkamer op maat categoriseren we bij RS Badkamers onder de Deluxe optie: deze houdt de totale afbraak in van uw oude badkamer, en de betegeling van uw nieuw exemplaar van muren tot plafond. U heeft met andere woorden geen behoefte aan schilderwerken, en geniet de meest superieure materialen en luxueuze afwerking.
  2. Een andere badkamerformule waarbij maatwerk tot de mogelijkheden behoort, is onze Comfort formule. Hierbij geniet u eveneens de afbraak van uw oude badkamer, en wordt uw nieuwe badkamer voor een ruim deel betegeld. U heeft dus een minimum aan schilderwerken, en geniet nog steeds hoogwaardige materialen en afwerking.
  3. In onze Essential formule vindt u een badkamer met duurzame materialen en een zorgvuldige afwerking, waarvan enkel de natte zone betegeld wordt. Geen badkamer op maat, maar wel een mooie badkamer waarvan u jarenlang plezier zult hebben.
  4. Onze laatste en tevens goedkoopste formule is de Light formule: Een degelijke badkamer met standaardmaterialen en een standaardafwerking, waarbij de natte zone betegeld wordt en de overige muren geschilderd worden. Geen maatwerk, wel een superbadkamer voor een betaalbare prijs. De moeite!

Badkamer op maat maken met RS Badkamers? Neem contact met ons op!

Droomt u van een badkamer op maat? Met RS Badkamers wordt dit werkelijkheid. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor maatwerk, zitten wij graag met u samen in onze showrooms te Zottegem en Liederkerke. Daar kunt u niet alleen een zee aan inspiratie opdoen voor uw badkamer op maat, maar overlopen we ook samen met u de mogelijkheden en geven we u oprecht advies. Via ons contactformulier kunt u een vrijblijvende afspraak maken, maar kunt u ons ook verdere vragen stellen of om meer informatie vragen. Wij helpen u maar al te graag verder!