Liedekerke 053 / 89 56 50 | Zottegem 09 / 396 45 90

Badkamer installateur waarop u kunt vertrouwen: RS Badkamers

Een badkamer installateur zoals RS Badkamers, zo vindt u er geen tweede. Wij gaan voor u aan de slag met jarenlange ervaring, professionele expertise en kwaliteitsvolle materialen. En niet te vergeten: met een doorgedreven passie om u de badkamer van uw dromen te bezorgen. Lees hier meer over wat we als badkamer installateur voor u kunnen betekenen.

Badkamer installateur met aandacht voor detail

Als badkamer installateur en badkamerspecialist bij uitstek maken wij er onze grootste prioriteit van u een badkamer te bezorgen waarmee u voor de volle 100% tevreden bent. Dit wil zeggen dat we altijd zorgvuldig luisteren naar al uw wensen, behoeften en verwachtingen, zodat we deze stuk voor stuk in de badkamer van uw dromen kunnen gieten. Wij komen ter plaatse om uw beschikbare ruimte op te meten, en geven u vervolgens oprecht advies over hoe u deze optimaal kunt benutten met een functionele en gebruiksvriendelijke badkamer. Die uw dagelijkse woon- en leefcomfort aanzienlijk verhoogt, en een heerlijk plekje is om te vertoeven.

Badkamer installateur met een plus: ontdek de voordelen van onze diensten

Als badkamer installateur met jarenlange ervaring en een grondige expertise, hebben wij ondertussen tal van tevreden klanten en geslaagde projecten op onze palmares staan. Het mag dan ook niet verwonderen dat een badkamerrenovatie met RS Badkamers tal van voordelen met zich meebrengt, die we graag kort voor u opsommen.

  1. Wij komen onze afspraken en planning altijd na en respecteren onze deadlines. Omdat we ook het hoogste respect hebben voor onze klanten…
  2. … en hun de service willen geven die ze verdienen. Daarom heeft u aan ons een klantvriendelijke en behulpzame badkamer installateur, op wie u altijd kunt rekenen…
  3. … om snel te werken! Want wij kunnen uw badkamerrenovatie volledig uitvoeren binnen maar liefst één week tijd…
  4. … omdat wij altijd meedenken met onze klanten, en creatief zijn in onze oplossingen. Zo zijn we altijd eerlijk in ons advies…
  5. … en kunnen we garanderen dat de prijs op uw offerte, ook de prijs zal zijn die u op uw eindfactuur terugvindt…
  6. … en dat we uw woning na de installatie van uw gloednieuwe badkamer ook kraaknet achterlaten. Zodat u een minimum aan overlast ondervindt, en een maximum aan plezier en comfort!

Badkamer installateur met een waaier aan mogelijkheden

Wij zijn badkamer installateur met een missie, en die missie is u een prachtige badkamer bezorgen. Een oase van rust en comfort, die zowel op esthetisch als op praktisch vlak aan al uw wensen beantwoordt. Of u nu een moderne badkamer wenst met strakke lijnen, een traditioneel exemplaar met een klassiek kantje, of een landelijk badkamermodel dat veel warmte uitstraalt: wij hebben alle stijlen in huis om u gelukkig te maken. Net zoals we ook op functioneel gebied volop naar u luisteren, en uw badkamerinrichting volledig inrichten naar uw persoonlijke gebruik. Een dubbele douche en wastafel, een heerlijk ruim ligbad, veel opbergruimte, grote spiegels, betegeling op de vloer en/of de wand, … werkelijk alles behoort tot de mogelijkheden bij deze badkamer installateur.

Badkamer installateur voor iedereen

Als badkamer installateur hebben wij alle stijlen, modellen en materialen in huis om niet alleen u gelukkig te maken, maar ook uw portefeuille. Wij willen als badkamer installateur immers voor iedereen klaar staan, en onze badkamers dan ook voor iedereen toegankelijk maken: zij met een beperkt, en zij met een ruim budget. Dat doen we voornamelijk door met vaste badkamerformules te werken, die binnen verschillende prijsklassen vallen. Zo heeft u bij ons de keuze uit

  1. Light: De goedkoopste formule, voor een degelijke badkamer aan een betaalbare prijs.
  2. Essential: Een standaardbadkamer met net dat beetje meer.
  3. Comfort: Meer dan een gewone badkamer, met hoogwaardige materialen en afwerking.
  4. Deluxe: De parel onder onze badkamers, excellent maatwerk van de beste kwaliteit.

De badkamer installateur die altijd voor u klaarstaat

Badkamer installateur gezocht waarop u kunt vertrouwen om de badkamer van uw dromen te realiseren, aan een betaalbare prijs? Dan bent u bij RS Badkamers aan het juiste adres. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, en wij overlopen graag samen met u de verschillende mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer. Ook bij vragen of voor meer informatie staan wij altijd voor u klaar!